מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול פסיכולוגיאנונימי19/08/2012
שלום רב,
אני מעוניין בטיפול פסיכולוגי מאחר ואני בחור בשנתי ה-26, שכל הקשרים החברתיים שלו התנתקו שנים אחורנית, אני לא מרבה לצאת מביתי מלבד היציאה היומית למשרד בו אני עובד. במשך 26 שנים לא היה לי שום קשר רומנטי, או דבר הקרוב לזה, לא הייתי בדייט מעולם ומעולם לא התנשקתי לצורך העניין. כרגע, ללא תמיכה אני לא חושב שהמצב ישתנה ושאלתי היא, מהי הדרך היותר חסכונית לקבל טיפול פסיכולוגי? מאחר ואני יודע שטיפול פסיכולוגי אינו דבר זול וזה לא פשוט עבורי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי - תגובה
אפרת בן שם19/08/2012שלום לך.
אתה בוודאי מכיר את הפתגם שגם דרך בת מיליון קילומטרם מתחילה בצעד קטן אחד. ייתכן ועצם הברור פה בפורום לגבי הדרך בה תוכל להתחיל את הטיפול הינה הינו הצעד הקטן שלך. הצעד הראשון בדרך כדי לשנות משהו במסלול חייך, הבדידות שאליה הלכת והתכנסת, שהתעצמה בשנים האחרונות. עצם העובדה שאתה מחפש מוצא מראה על זה שהמצב כפי שהוא אינו טוב לך. ייתכן וכך אתה רגיל, ייתכן ויש בהיותך לבד נוחות או מוכרות של המצב, ייתכן ואינך יודע איך אחרת, אך בכל מיקרה, הפנייה שפנית הינה חשובה ואני מחזקת אותך על כך.
בהקשר לשאלתך, קיימות מספר אפשרויות: ישנם שרותי בריאות ציבוריים בכל אזור מגורים ועלייך לפנות למרפאת מבוגרים, שם הטיפול ניתן חינם. הבעייה היחידה הינה כי לעיתים יש תורי המתנה והטיפול אינו ניתן באופן מיידי, אך בכל מיקרה אין זה צריך למנוע ממך לפנות ולנסות. יש גם פסיכולוגים העובדים דרך קופות החולים במחיר מופחת, ואת רשימת המטפלים תוכל בוודאי למצוא באינטרנט בהתאם לקופה אליה אתה משתייך. אפשרות נוספת הינה דרך אונברסיטאות שבהן מלמדים פסיכולוגיה לתואר שני והמטפלים הינם סטודנטים לתואר שני אשר מודרכים על הטיפול כחלק מהכשרתם המקצועית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אנונימי19/08/2012אגב, אין מדוייק מהאופן בו תיארת את הסיטואציה, שכן אם הייתי צריך להגדירה בעצמי, אני מורגל לבדידות הזאת וגם לא מכיר דרך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על טיפולים אלטרנטיביים.
ניני23/08/2012גופנפש וכו
טיפול פסיכולוגי זה לא הדבר היחיד שקיים, למרות שזה באופנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)