מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנוגע ליחסי עבודהשיר21/08/2012
אני עובדת במקום די רגוע שמורכב משני בוסים שותפים, אני ועוד עובדת.
לאחרונה אני מאוד סובלת מנוכחותם של הבוסים שיושבים מרחק לא רב ממני.
הבעיה היא לא ביחס אליי, אלא בהתנהגות שלהם.
נוכחותם פשוט בלתי נסבלת. האחד סוחב מחלה כבר חודש וחצי ומשתעל בצורה שקשה לי לסבול. השני פשוט מופרע, עצבני, מתנהג בעצבנות בתנועותיו, בכניסתו הפרועה למשרד בטריקת דלת ועוד התנהגויות.
אני מאוד רגישה וסובלת מכך מאוד, ובנוסף אני בהריון ואין לי אפשרות להתפטר כי אחרת אאבד את זכויותי אחרי הלידה.
איך אתם מציעים לי להתמודד עם ההפרעות האלה?
ניסיתי לרמוז להם על הסבל אבל זה בלתי אפשרי כי אני חוששת מאי נעימות וממריבה ובעיקר מפיטורים בטרם עת (למרות שאסור להם לפטר אותי).
אשמח לפתרונות.
(חשבתי לרכוש אוזניות ולשמוע מוזיקה שתנטרל את הרעשים - לא בטוחה שזה יעזור)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע ליחסי עבודה - תגובה
אפרת בן שם22/08/2012שלום לך..
את פותחת ואומרת שאת עובדת במקום די רגוע, אך נראה כי מבפנים, אינך נמצאת במקום רגוע כלל.. את מתארת מצב בו קיימות כל הזמן הפרעות אשר טורדות את מנוחתך וגורמות ל סבל רב.
את מתארת הפרעות הנגרמות מהתנהגויות אנושיות לא מכוונות. השיעולים של הבוס האחד, ותנועותיו העצבניות והפרועות של הבוס השני. אינני חושבת שהם עושים זאת בכוונה. פשוט ככה הם. וייתכן שהם אפילו אינם מבחינים בהתנהגותם הבלתי נעימה. אני חוששת כי ככל שהזמן עובר את הופכת רגישה יותר ויותר וכל הפרעה שעולה מכיונם את קולטת בייתר שאת.
העובדה שאת בהריון מעצימה את חושייך לגבי ההפרעות שאת חווה. ייתכן ואת חשה כי הבוס החולה מסכן את בריאותך ובריאות עוברך בשיעוליו הבלתי פוסקים אל חלל החדר. יתכן ואת חשה צורך ברוגע על פני טריקת דלתות ותנועות עצבניות.
פעמים רבות, ככל שההריון מתקדם, והעובר גדל בתוך הגוף, יש כביכול פחות ופחות מקום פנימי להכיל את המציאות החיצונית. מציאות שהייתה פעם יותר אפשרית להכלה. תחשבי על כך שגופך ונפשך, גם אם אינך מודעת לכך, מגדלים אדם נוסף בתוכך והאנרגיות והמשאבים מופנים לשם.
אני חושבת שאין לך מה להתעמת עם הבוסים.כיוון שמדובר לדעתי בתכונות או מצבים מובנים של הגוף או אופי של בן אדם. ובטח אינם מכוונים נגדך.
אוזניות זה רעיון טוב אם זה מתאים לך. כל דבר שיעזור לך להתכנס בתוך עצמך ולא להיות כה טרודה מהעולם שבחוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)