זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    ענת
    25/08/2012

היי
    יש לי בעיה עם בעלי בתקופה האחרונה כל דבר שהוא עושה מרגיז אותי
    אם הוא עושה דבר טוב או רע מרגיז אותי
    אני תמיד מתעצבנת מכל דבר מתחילה לצעוק
    זה התחיל לפי כמה שנים שתפסתי אותו בוגד בי כמה פעמים ומאז אני לא יכולה לתת בו אימון כל הזמן אני חושבת שהוא משקר לי בוגד בי
    מה אני יכולה לעשות אני משתגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות - תגובה

ענבל מילר היללי
    25/08/2012

שלום לך,
    אני יכולה להבין שחווית עם בעלך שבר לא פשוט לאחר שבגד בך. בגידה מערערת משהו מאוד בסיסי בקשר ועלולה לפגוע קשות ביכולת לתת אמון מחדש. כפועל יוצא, בוודאי שמגיעים רגשות קשים של כעס, זעם לעיתים, כאב ונקמנות. אני מאמינה שגם הערכתך העצמית נפגעה, כאישה, וזה מאוד לא קל.
    אני לא יודעת מה עשיתם, ואם עשיתם דבר מה כדי לשקם את ההרס. אם פניתם לטיפול זוגי, או אם פנית את לטיפול פרטני. אחרי משבר שכזה רצוי מאוד לפנות לטיפול, בתוכו אפשר להתחיל לברר מה בעצם קרה, איך קרה, והאם רוצים לבחור אחד בשני שוב, מחדש. וזה רק לאחר שמתפנה מקום, שאינו מובן מאליו, לסלוח.
    מהתיאור שלך לא נשמע לי שעברת דרך כזו, ולכן הכעס שלך מגיח כל פעם מחדש, תוצר של אותה פגיעה קשה שנגרמה לך, וגורר עמו תוצאות קשות ולא נעימות. ככה בוודאי אי אפשר לשקם משהו.
    ממליצה לך בחום לפנות לטיפול. הטוב ביותר יהיה טיפול זוגי, ולא פרטני.

שיהיה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו