מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רגשות מעורבים זהות מיניתאפרת26/08/2012
שלום
אני מאוד מבולבלת אבל אני אנסה להסביר את עצמי הכי טוב
אני בת 25 ונמצאת בזוגיות כבר הרבה זמן עם גבר שאני מאוד אוהבת. או אהבתי. (הסבר יבוא בהמשך)
בחודשים האחרונים התחלתי להרגיש המון רגשות מעורבים לאישה שעובדת איתי. ועם הזמן זה יותר מרגיש לי כמו התאהבות. אנ יחושבת עליה כל הזמן. זורחת כשאני לידה. ואני מרגישה שאני חיה מחיוך לחיוך שלה.
חשוב לי מאוד לציין שמעולם לא נמשכתי לנשים, ולמרות כל הרגשות האלה אני לא נמשכת גם אלייה. אף פעם לא נמשכתי אליה או חשבתי עליה בצורה מינית.
אבל כל הרגשות האלה מבלבלים אותי. אני מרגישה שאני מאוהבת בשני אנשים. ואני לא מצליחה להבין מה כל זה אומר.
אני לסבית עכשיו? כי אני שוכבת עם חבר שלי לעיתים קרובות ואני מאוד נהנית מהמין איתו.
ואיך אני מתגברת על הרגשות שלי אליה.? אני מנסה לקבוע משמרות שונות משלה כדי לא לראות אותה, אבל אז קשה לי ואני חושבת עליה יותר אפילו ברמה שאני לא יכולה להיות עם חבר שלי כי אני נהיית מרוחקת ממנו
אני צריכה לדבר על זה עם חבר שלי? זה סוג של בגידה?
אני אבודה
וכל עצה פה תעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אפרת26/08/2012א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגשות מעורבים זהות מינית - תגובה
ענבל מילר היללי27/08/2012שלום לך,
אכן נשמע מדברייך שפיתחת רגשות עוצמתיים ומשמעותיים סביב האישה הזו. אני מבינה שזה מאוד חדש לך, מבלבל ומציף. השאלות שלך משקפות את הפחד הגדול מאובדן השליטה על חייך כפי שהכרת אותם, כי אולי את בעצם לסבית, ואולי תאבדי את הגבר הזה שחשוב לך ושאת מאוד אוהבת.
אני חושבת שמצד אחד זה נכון שקורה כאן משהו שמצריך התבוננות וחקירה נוספת. מדוע האישה הזו הופכת כל כך משמעותית עבורך? מהם בדיוק הרגשות שאת חווה כלפיה? מדוע זה מופיע עכשיו? ויחד עם זאת, הייתי נזהרת מאוד מלהסיק מסקנות מרחיקות לכת על כך שאת לסבית. ראשית, זה לא עלה מעולם קודם. שנית, את מתארת משיכה רגשית ולא מינית. נשמע לי שהאישה הזו מפגישה אותך עם משהו פנימי חזק, חשוב, טעון, ומעניין לגלות מהו.
אולי תנסי לקחת את ההזדמנות הזי כדי ללמוד משהו מעניין אודותייך, ולאוו דווקא לתת לפחד להכתיב לך עוד ועוד הימנעות ממפגש איתה.
אני חושבת שתזדקקי לעזרה על מנת לעשות זאת בצורנ מועילה. ממליצה לך בחום לפנות לטיפול כדי לברר מה עובר עלייך בץקופה הזו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)