מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דעתכם הערכתכם הצעתכם בנוגע למצבירותי,בת5026/08/2012
אני בת50.
בעוד כשבועיים אני אמורה לעבור צנתור לב,בעקבות שומנים גבוהים מאוד בדם
ולחץ דם גבוה, לפעמים קשיי נשימה,לפעמים הפרעות בקצב הלב.
אני מודאגת לקראת הצנתור הזה,חושבת חוששת בכל שעות היממה.
מזה כחודש אני חשה בכאבי רגל שמאל במיוחד,לאורך הירך ועד לכף הרגל,
לפעמים התכווצויות שרירי הרגל,תחושת שרפה הירדמות ונימולים
מסביב לקרסול וכף הרגל. אני מודאגת וחוששת שכל זה מתישהו יעבור גם לרגל ימין.
האם תופעות אלו קשורות לחרדה ו או דיכאון? מה גורם לכאבים ו תחושות אלו?
לאיזה רופא עליי לגשת ו איזו בדיקה עליי לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתכם הערכתכם הצעתכם בנוגע למצבי - תגובה
אפרת בן שם26/08/2012שלום לך רותי...
ראשית אני מאחלת לך בריאות שלמה והצלחה בצינתור. מדברייך עולה כי את סובלת מבעיות רפואיות אמיתיות ולא פשוטות והעובדה כי את עומדת בפני צינתור הינה מלחיצה בפני עצמה. ייתכן ובשנים הקודמות הזנחת את בריאותך וכעת גופך מבשר לך שמשהו בו לא תקין. זוהי חויה קשה של אובדן שליטה כי מלבד לקיים את דברי הרופאים, את אינך שולטת על המתרחש בתוך גופך. פעמים רבות כאשר החוויה הינה של חוסר וודאות, ושל אובדן שליטה, עולה חרדה, כי הרי כאשר התחושה הינה שאת לא יודעת מהיכן תבוא הצרה, זוהי תחושה מטלטלת השומטת את הקרקע הבטוחה מתחתייך. את מציינת כאבים פיזיים בכף רגלך השמאלית וחוששת שהכאבים יעברו גם לרגל ימין. אני מפרידה בין הבדיקה הרפואית שעליהן צריך להיות אחראי הרופא המטפל בך, לבין תחושתך שהכאבים קשורים לחרדה שאת חשה. אכן את צודקת בתחושותייך מכייון שפעמים רבות כאשר אדם חווה חרדה, הוא חווה גם כאבים אמיתיים בגוף, אך אין להם הסבר רפואי. בנוסף, פנית לפורום עם דגש על הנפש, ומכאן אני מתייחסת לתחושותייך כי את מצוייה בחרדה ואולי אף בדיכאון. שאלת לאיזה רופא עלייך לגשת , ותשובתי הינה כי אם את חשה כי החרדה מציפה אותך ואת זקוקה לעזרה לפני הניתוח ובהרגעת החרדה אולי גם אחריו, תוכלי להתייעץ עם פסיכאטר לגבי טיפול הרגעתי.
חשוב לי לציין כי החרדה והלחץ שאת חווה מאוד מציאותיים ומובנים, בהתאם למצבך, וייתכן ואחרי שתעברי את הפרוצדורה הרפואית בשלום, תרגישי רגועה יותר.
רפואה שלמה... ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה. אבל זה יכול להיות
ניני29/08/2012תופעות ניקוי של הגוף שקשורות לעיכול או לדברים אחרים.
לי היו כאבים ותופעות ברגליים והסתבר לי אחרי שהלכתי למומחית בתזונה טבעית (חיה פיק) שזה קשור בעיכול לקוי.
ברפלקסולוגיה הרבה חלקים ברגליים מקבילים לחלקי העיכול, לפעמים זה קשור. כדי להבין קצת יותר כדאי לך לקרוא על קינגסטון קליניק או לדבר עם רפלקסולוג/ית או לדבר עם חיה פיק שהיא גם רפלקסולוגית וגם מבינה בקינגסטון קליניק.
בהצלחה בהתמודדויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)