מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גרונטופיליהנטשה02/09/2012
היי, בכלל לא ידעתי שיש דבר כזה ואני רוצה לדעת אם גם לי יש את זה אני בת 18 ויש לי קשר מיני כאילו עם גבר בן 63 ואני נמשכת אליו והכל אז אני גרונטופילית יש לי הפרעה נפשית? ואפשר לטפל בזה או שזה כמו הומואים/לסביות וכו'..
תודה מראש על תשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרונטופיליה - תגובה
ענבל מילר היללי04/09/2012שלום,
אני חושבת שכדאי להימנע מהניסיון לתת כל מיני שמות ואבחנות למה שאת מתארת. נראה לי שזה רק עשוי להלחיץ, ולא לתרום במיוחד.
במקום זה, הייתי מנסה לברר מדוע אלו הקשרים המיניים שאת יוצרת. זה באמת לא דבר שגרתי שנערה- בחורה בת גילך בוחרת לנהל כך את חיי המין שלה. מעבר לכך, נשמע לי שהדבר מטריד ומבלבל אותך, אולי אפילו מלחיץ, ולכן באה השאלה שלך לגבי אבחנה וטיפול.
לפעמים הרצון באהבה ובקרבה עובר כל מיני גלגולים והופך לדבר קשה, טעון והרסני. עושה רושם שכך אצלך בכל מה שקשור לקשרים שתיארת. המחיר שאת משלמת הוא בכך שהקשר לא מצליח בסופו של דבר לספק אותך באמת, לפחות לא באופן מיטיב, ואת לא מתקדמת בחייך, גם אם אולי נדמה לך שכן.
מציעה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי שיסייע לך למצוא דרך טובה ומגדלת לספק את צרכייך בחום ובאהבה. אם את בצבא, נסי דרך קב״ן. אם לא, נסי אולי לדבר עם הורייך שיסייעו לך בהפניה לטיפול. אם אין לך הורים שתומכים, פני לאחת ממרפאות המתבגרים באיזור מגורייך. את גבולית במבחינת הגיל, אבל אם תהיה בעיה הם יפנו אותך למקום הנכון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)