פרנואידית שאני בהריון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרנואידית שאני בהריון
    רימה
    11/09/2012

אני בת 29, לפני כשנה וחצי, התחלתי לצאת עם אחד יצאנו כמה חודשים, והוא זרק אותי, אחרי שניפרדנו גיליתי שאני בהריון, לקחתי את זה ממש קשה, יצרתי איתו קשר ועידכנתי אותו במה שקרה בהתחלה הוא לא האמין לי חשב שזה לא שלו, אבל אז הוא התאפס ועזר לי לעבור הפלה...
    אירוע זה עשה לי טראומה נוראית
    אחרי שהיינו פרודים קצת יותר מחצי שנה, חזרנו להיות ביחד
    אנחנו כבר מעל לשנה יחד, אני על גלולות, אבל אני כל הזמן פרנואידית שאני אכנס להריון, לפעמים המחזור שלי לא סדיר יכול לאחר בשבועיים ואני נכנסת לסרטים והיסטריות שאני בהריון רצה לקנות בדיקות כל חודש כמעט, וכשהם יוצאות שלילי אני לא מאמינה והולכת לעשות בדיקת דם... ככה כל חודש
    זה מתיש
    אני לוקחת גלולות כל יום באותה שעה בהדיקות!
    אבל זה לא מרגיע אותי, וכל חודש אני מוצאת תצמי בהיסטיריה
    אך אני מוציא תצמי מפרנואידיאות הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרנואידית שאני בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרנואידית שאני בהריון - תגובה

אפרת בן שם
    20/09/2012

היי רימה..
    את שואלת על הפארנואידיות שלך לגבי היותך בהריון, ואני עוד חושבת על הטראומה שחווית לפני שנה וחצי לכשעברת הפלה. הבחור שאיתך זרק אותך ולא האמין לך שההריון ממנו. נראה שבתקופה זו היית נתונה ליחסים קשים, לא תומכים ואולי אפילו משפילים. סיבותייך עימך, והחלטת לחזור אליו, והעובדה שאת בחרדה שמא תכנסי להריון מטרידה אותך.
    אני שואלת אותך.. האם החרדה קשורה לכך שבמידה ותכנסי להריון תחווי את בן זוגך כתומך ונמצא שם בשבילך או כנוטש ומשפיל? האם יש לו חלק בחוויה הטראומטית שחווית עקב ההפלה? האם עיבדת את החוויות שחוית עקב ההפלה או שפשוט המשכת הלאה בחייך? האם את נוטה להתמודד עם קשיים בחייך, או להדחיק, להתעלם ואז הם צצים במקומות שאינם צפויים?
    שאלות אלו עלייך לשאול את עצמך, ואולי גם תחושי צורך לשאול אותם במסגרת טיפולית מתאימה מכיוון שייתכן והחוויה הטראומטית שעברת עקב ההפלה האחרונה, אינה מעובדת דייה והיא צצה ועולה דרך הפחדים שלך להיכנס שנית להריון, לעבור הפלה ואולי גם להיות פעם נוספת ננטשת, מושפלת וחסרת תמיכה אמיתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו