אני חווה דברים לא פשוטים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני חווה דברים לא פשוטים
    רן
    11/09/2012

אני סובל מדיכאון וחרדה זה שנים. אך לא טופלתי. לא מזמן אני והחברה החלטנו להיפרד בשל שהיא אינה יכולה להכיל אותי כי אני אדם תלותי לטענתה. ואני דיי שבור מיזה כי אני מרגיש שבלעדייה אני לא יכול להמשיך ולהתקדם בחיים כביכול בניתי עליה שתקדם אותי בחיים והיא פתאום כבר לא פה..
    אני פוחד לקחת על עצמי לימודים פוחד לקחת עבודה רצינית מרגיש כאילו הולכים לפטר אותי מכל עבודה גם אם העבודה פשוטה אני לא מנסה ללמוד אותה כי אני פוחד להיכשל בזה (כמו בכל דבר בחיים) מה גם שיש לי דימוי עצמי אני רוצה ללמוד אך גם פה אני מפחד להתחיל .. אני אובד עצות.. ומדוכא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חווה דברים לא פשוטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רן

kadin
    12/09/2012

אתה כך כך סובל,ולא עושה שום דבר לשנות את המצב. ראשית,מדוע אינך מטפל בחרדות והדיכאון שמהן אתה סובל ? זה הדבר הראשון שאתה צריך לעשות.. ראה,חברתך לשעבר,העירה לך שאתה תלותי,וכנראה יש דברים בגו. דבר שני,לאחר שיתייצב מצבך הנפשי (בעזרת כדור אחד קטן ביום) קח לך קאוצ'ינג שייתן לך כלים ודרכים,למצוא את דרכך בחיים. אסור לך "לבנות" על חברה זו או אחרת,שיקדמו אותך - תאמין בעצמך וביכולות שלך,שכרגע אינן באות לידי ביטוי,עקב מצבך הנפשי. אין שום סיבה שתסבול כך ! זה אפשרי וזה ניתן לשינוי,רק שאתה חייב לעצמך,ראשית לכל,לקבל טיפול נוגד חרדות ודיכאון עשה זאת,ותראה איזה מהפך יתחולל בחייך בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חווה דברים לא פשוטים - תגובה

ענבל מילר היללי
    15/09/2012

שלום רן,
    אני מבינה שהאובדן של חברתך פגע בך מאוד. פרידה היא דבר מכאיב, מייסר לעיתים, וודאי כשזה בא לך כך, עם חוויה של להיעזב. ויחד עם זאת, לפעמים לגעת בתחתית ולהרגיש את הכאב המייסר ביותר עושה מן טלטלה כזו שלאחריה יש מוכנות גדולה יותר לשינוי. עם תחילתה של שנה חדשה, אני מקווה שזה מה שיקרה לך.
    אתה כותב ששנים אתה סובל מקשיים, אך מעולם לא טיפלת בעצמך. מדוע? האם יכול להיות שהסתמכת מידיי על בת זוגתך? ואם כן, זה לא לטובתך, הרי היא לא הכתובת, ובסופו של דבר, המעמסה הזו עליה היא מה שגרם לפרידה. מה שמכאיב לך כל כך כעת.
    אני חושבת שאתה זקוק לטיפול. אתה מדוכא, לא מצליח לתפקד כמו שראוי שתתפקד, סובל מדימוי עצמי נמוך. אני חושבת שמגיע לך סיכוי לחיות חיים טובים ומלאים יותר.
    בטיפול תוכל לבטא את הנזקקות שלך כמה שתרצה, ובסופו של דבר ללמוד להיות אדם שנסמך יותר על עצמו. אם תוכל לעשות זאת, תוכל לזמן לעצמך קשר זוגי חדש שיהיה מספק יותר, בריא יותר ויציב יותר לאורך זמן.
    אם יש לך בעיה לפנות לטיפול פרטי, נסה דרך קופות החולים או דרך מרפאות ציבוריות לבריאות הנפש באיזור מגוריך.

שנה טובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו