מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהסיוון12/09/2012
שלום
לפני כשבועיים עברתי התקף חרדה שהיה ממש חזק וממש הלחיץ אותי
ומאז אני פשוט יום יום חווה לחץ ופחד
לפי מה שאני קוראה הוא טבעי אבל מצד שני אני מאוד מאוד לחוצה
נפגשתי עם פסיכולוגית היא אומרת שזהבסדר וקל לטיפול ובמקביל כשאני בלחץ שותה כדור טבעי להרגעת לחץ
לפי מה שקראתי באינטרנט צריך טיפול קוגנטיבי התנהגותי
אין לי מושג מה זה אך שאלתי את הפיסכוליגת שלי והיא לא מטפלת בשיטה הזו
השאלה שלי או יותר נכון :
א. מתי זה עובר
ב. מה לעשות לאיזה טיפול ללכת אם בכלל והאם זה בסדר להחליף מטפל
אשמח לתשובה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ענבל מילר היללי15/09/2012שלום סיון,
לחוות התקף חרדה לראשונה בחיים זה דבר לא פשוט, חוויה מטלטלת ומלחיצה. אני מבינה משברייך שמלבד הסיבות להתעוררות החרדה מלכתחילה, כעת מלווה אותך גם החרדה מלחוות שוב התקף החרדה.
בנסיבות האלו טוב שפנית לקבלת עזרה. אני מאמינה שהפסיכולוגית שפגשה אותך התרשמה ממצבך באופן מקצועי, וידעה להציע לך את הטיפול הראוי.
יחד עם זאת, חשוב שתדעי שיש עוד סוגי טיפולים, כולל הטיפול הקוגניטיבי ההתנהגותי, אותו הזכרת. הבחירה בשיטה זו או אחרת תלויה בהערכת המצב ע״י המטפל, אך גם בשיטות המועדפות עליו ושהוא מיומן בהן. אין בהכרח עדיפות לשיטה זו או אחרת, כל עוד הטיפול ניתן ע״י אדם מיומן ומקצועי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)