סוגי טיפולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סוגי טיפולים
    היי
    24/09/2012

שלום רב

אני לומדת תואר בתחום הטיפולי וכחלק מדרישות הלימודים עליי לעבור טיפול פסיכולגי.
    המטרה היא בעיקר להבין את המהות של טיפול ואת הרגשת המטופל ומבחינתי זוהי גם הזדמנות טובה לעבוד ולנסות לפתור כמה בעיות אישיות שלי.

איני בקיאה עדיין בעולם הפסיכולוגיה ומחיפוש אקראי שערכתי באינטרנט ראיתי סוגי מטפלים רבים וסוגים שונים של גישות וההיצע הרב מאוד מבלבל.
    השאלה העיקרית היא בעצם מה ההבדל בין פסיכולוג לפסיכותרפיסט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגי טיפולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגי טיפולים - תגובה

אפרת בן שם
    03/10/2012

פסיכולוג הינו אדם שלמד פסיכולוגיה לתואר ראשון, לאחר מכן תואר שני באחד מתחומי ההתמחות של הפסיכולוגיה (קליני, התפתחותי, חינוכי קוגנטיבי) ולאחר מכן עשה התמחות של 4 שנים וכל הזמן טיפל במקומות ציבוריים, למד וקיבל הדרכה על עבודתו. לאחר מכן נבחן במבחן הסמכה ורק לאחר מכן קיבל את מומחיותו.
    פסיכוטרפיסט, כדאי שתבדקי מה למד? היכן? כמה שנות ניסיון יש באמתחתו? וכד. אני מציעה להשקיע את כספך אצל אדם שהשקיע שנים ארוכות מחייו ללמוד ולהתמחות בתחום הנפש. הנפש היא דבר רציני ומורכב, וכך צריך בעייני להתייחס למקצוע, גם מבחינת לימוד והכשרה, וגם מבחינת טיפול. במיוחד שאת הולכת ללמוד תחום טיפולי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו