מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמה קשהמירה24/09/2012
בת 52 גרושה שנתיים, שני ילדי בצבא, ומגיעים הביתה מידי יום. גרים אצלי. (למרות שאביהם ישמח אם יעברו אליו) אנו אמורים לעבור לדירה חדשה, יש לי בן זוג מזה שנה שקיבל הצעת עבודה בחו"ל ומאד רוצה שאעבור איתו. אני חוששת לאבד או את הילדים או את בן הזוג. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה קשה - תגובה
אפרת בן שם24/09/2012שלום לך הילה....
בהחלט דילמה קשה, מורכבת עדינה וקשורה בנימים הדקים של כל אחד מהמשתתפים בה. ראשית.. את, שלא מכבר התגרשת מאב ילדייך ומצאת אהבה חדשה אותה את רוצה לממש, לבנות, ולהעמיק להמשך חייך.שנית, ילדייך, שגם הם בוודאי נפרדים ובעלי צרכים שונים, אישיות שונה, והזדקקות שונה לך. ושלישית, בן זוגך החדש שרוצה אותך איתו בדרכו.
את מציבה את התוצאה כדיכוטומית ואיומה, את מי לאבד? אותו? הווה אומר את סיכוייך לממש יחסים, אהבה, קשר, או את ילדייך, הווה אומר את אמהותך. אני חוששת שבמצב הזה, הבחירה הינה בחירה של חרדה ותוצאותיה הינן כעס, תסכול, אשמה, וכאב.
אינני מצוייה בפרטים אך אני מאמינה כי כמעט לכל סיטואציה קיים פתרון הדורש חשיבה יצירתית ואמיצה.
אני חשה שאולי בנקודה בה את נמצאת, אינך יכולה לתת מרחב למצוא פתרון שכזה, ועל כן התוצאות המצופות הינן קטסטרופליות לכל כיוון..
אינני חושבת שאלו הן האופציות היחידות, והתשובה תלוייה בכל מרכיבי הדילמה. אני מציעה לך בנקודה קריטית זו, לפנות לאיש מקצוע להתייעצות. אולי גורם שלישי, מקצועי, יוכל להאיר נקודות מבט נוספות ולאפשר לך מרחב חשיבה גמיש יותר. ייתכן וייהיה גם נכון בשלב מסויים לשתף את הנוגעים בעניין, ולחשוב על פתרון שייהיה נכון לכולם בלי לאבד אף אחד וגם לא את עצמך, או חלקים ממך שהם כה משמעותיים.
אני מקווה שמתוך התהליך הזה תוכלי לגדול ולהתחזק ואולי אף לחזק את הקשר וההבנה עם כל אחד מאהובייך שבוודאי רוצים כולם את טובתך ואת אושרך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מירה24/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)