מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להבריאשיר25/09/2012
שלום רב,
אני בת 33 הייתי בטיפול שנתיים שבמהלכו הכרתי גבר יליד חו"ל ועברתי איתו לשם כרגע אין לי תקציב לטיפול כלל
אינני עובדת ואני לוקחת ציפרלקס 20 מ"ג
אני סובלת ממחשבות טורדניות, הדחקה, והפנמה לדמות אם, אמא שתלטנית שהייתה לי.
אני קוראת הרבה על פריד רואה מלא סירטונים, ורוצה להחלים. יש לי עדיין חרדות ופחדים, אני בקשר עם המטפלת שלי אך אין לי כסף לנסות לעשות טיפול און ליין.
האם אוכל לטפל בעצמי כמו שפרויד
נכון שאין לי ידע, אך אני רוצה להקל על מצבי ועל המחשבות.
יש לי חלומות שחוזרים שוב ושוב
וממש נימאס לי מהתחושות האלה ורע לי
אני רק רוצה שקט ולהבין מה יש לי
כל הרגשות האלה פרצו בגיל 26
אשמח לשמוע מכם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להבריא - תגובה
אפרת בן שם03/10/2012שלום שיר...
אינני יודעת מספיק על טיפול עצמי כפי שפוריד ביצע בעצמו.
כיום, הדבר אינו מקובל ואינו מוכר, אולי משום שהמציאות מראה שהמקום של המטפל כדמות חיצונית הינה משמעותית להצלחת הטיפול בככ הרבה אופנים. הן ביצירת הקשר, בתחושת הביטחון ביכולת להאיר נקודות שאינן ברורות או נראות למטופל עצמו, וכן הלאה...
בכל מיקרה. מאחלת לך בהצלחה בדרכך ומקווה שתמצאי דרך שתהייה לך נכונה לעזור לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)