צריך עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    יוסף
    01/10/2012

לאחרונה מור אבי הלך לעולמו ומאז אני מרגיש שחס וחלילה חס ושלום אני הבא בתור אני חייב עזרה דחוף אני לא יודע למה זה פתאום בא לי חשוב לציין שאני נער בן 15

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליוסף

ניני
    03/10/2012

אני לא פסיכולוגית אבל קוראת בפורום ויש לי מעט נסיון חיים.

הרבה פעמים אחרי שמאבדים אדם יקר עולים פחדים, חששות, קשיים ורגשות או מחשבות חדשים ולפעמים גם חרדות.
    זה מאוד נורמלי.

אני מציעה לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי. נראה לי שיוכלו לעזור לך להתמודד עם מה שאתה חווה.

אל תדאג, הכל יהיה בסדר.

בהצלחה
    חזק ואמץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסף - תגובה

אפרת בן שם
    03/10/2012

שלום לך יוסף.\
    ראשית.. משתתפת בצערך על האובדן הקשה. לאבד אב בגילך שאתה בוודאי עוד ככ זקוק לו, עברת איתו דברים רבים, ולצערך, ככ הרבה תעבור לבדך.
    אני מסכימה עם ניני לגבי החרדות והפחדים שעלולים לעלות עקב אובדן. שהם קיימים ומפחידים, גם אם אתה יודע שאינם מציאותיים.
    אם אתה חש שהחרדה והעצב מציפים אותך, משבשים את חייך ואינם עוברים גם אני מציעה שלא תוותר לבד עם התחושות ותפנה לטיפול.
    אם גם לאמא קשה ואתה חושש להכביד עליה, פנה ליועצת או למורה אליה אתה חש קירבה, פתח את ליבך, והם ידעו כיצד לכוון אותך לעזרה.
    שלא תדע עוד צער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו