מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה?איזה אחד27/02/2008
שלום לכם אתמול אני וחבר שלי יצאניו לסתובב וגם הלכנו לחפש עבודה אז מצאנו איזה עבודהה בקיצורר אנננו נכנסו למקום וחבר שלי דבר אמר לו שאנחנו רוצים לעבוד פהה אני התבישתי לדבר לגיד לוו גם דברים אין לי בטיחון לדבר אאניי מתבישש איך אפשר לחזיר את הבטחיון כי פעם לא היתי מתביש מכלום היתי מדבר חופשי והכול עכישו אני חסר בטחוןןן חבר שלי בגגל שהוא דבר עם בעל המקום חבר שלי אמר לו דברים ספר לו על עצמו והכולל הוא בחור פתוח ואני התבישתי לדבר אז עכישו רק הוא עובד שם ואניי לא רק בגגל שהוא דבר ואני התבישתיי זה מבאסס שאין בטחיון לבנאדם הוא לא יכול לסדתר בחים בככל אני מתביש לעבוד מתביש לללמוד הכולל מה עושיםם תנו לי כמה הצעות להיות פתוח עם כולם ולא לדביש לדבר ליד אנשיםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטחון עצמי...
רונן דוד27/02/2008
אתה מספר שפעם היה לך יותר ביטחון, מה קרה מאז ?,
מישהו השפיל אותך ?, הורידו לך את הביטחון לריצפה ?,
תתחיל בקטן, קודם תתחיל לדבר עם המוכר במכולת, עם הקופאית בסופרמרקט,
עם המוכר בחנות, עם מחלק העיתונים, תתחיל להגיד לאנשים בוקר טוב ושלום,
אם אתה נוסע באוטובוס תתחיל לפתח שיחה עם זה שיושב לצידך,
תתחיל לתת לעצמך משימות שהולכות וגדלות,
ואני בטוח שעם ההתנסות גם יחזור לך הביטחון, גם אם זה לא בא לך כרגע בטבעיות.
אל תתיאש, תמשיך ללכת לראיונות עבודה עד שתמצא עבודה שהכי תתאים לך.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)