צריכה ייעוץ,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ,
    שם שם
    01/10/2012

אני בת 24 ועד היום לא היה לי קשר זוגי עם אף בחור. קשה לי לנסח את הבעיה שיש לי (כי אני בעצמי לא מבינה אותה), אך כשמישהו מנסה להתחיל איתי אני אוטומטית דוחה את הרעיון להכיר מישהו. זה מן פחד שאני לא יכולה להבין כיוון שבשאר תחומי החיים אני בחורה מאוד פתוחה ובעלת ביטחון עצמי, ניסיתי כמה פעמים להתמודד עם הפחד אבל הניסיונות כשלו. אני מאוד רוצה להיות בקשר זוגי ואני לא יודעת איך להתמודד עם הבעיה. אין לי שום בעיה עם איך שאני ניראת והמון בחורים שאני מוצאת בהם עיניין מתחילים איתי. הפחד הוא כאשר אני נמצאת עם מישהו אחד על אחד וזה נעשה לאינטימי. אשמח מאוד להכוונה איך אפשר לטפל בבעיה שלי, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה ייעוץ,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ, - תגובה

אפרת בן שם
    03/10/2012

שלום לך...מנסה לדלות משאלתך איזה רמז או קצה חוט שיוכל להתחיל איזה מסע עבורך. את אומרת שכשמישהו מתקרב אלייך, את נבהלת מהקירבה ודוחה את הרעיון להיכר מישהו. שהאנטימיות מרתיעה אותך. הרי יש בקשר אינטימי מעיין חשיפה של העצמי, זאת אולי מהות האינטימיות. שמישהו ייראה את מי שאת באמת. אולי יותר נח לך להציב מידה של שמירה או מרחק וכך לא ייראו? לא ייגלו משהו שאת לא בטוחה בו? אולי זה מביך מידיי? חושפני מידיי? ואולי הביקורת העצמיץת כמו גם הביקורת המושלכת על האחר עולה כאשר מישהו מתקרב אלייך יותר מידיי?
    אמרת מעט. אני חשה שייש לך עוד הרבה לומר, ולחשוף ולהעיז להיות באנטימיות. טיפול זה בדיוק המקום לכך, להעיז להיות בקשר אנטימי בסביבה בטוחה, ולאט להבין בעצמך את המחסומים שייש בך שמונעים ממך לחוות קשר ואהבה, אולי להיות חשופה. אולי להיות חלשה. אולי להיות לגמרי את.
    אל תוותרי על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו