מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלבולמעיין06/10/2012
אני מרגישה שאין לי מספיק ביטחון עצמי כאשר אני במערכת זוגית
אולי סוג של "הופכת להיות תלותית קצת"
אין לי הרבה חברים וגם אלה שיש מאכזבים אותי לא מעט בהרגשה ששאר החיים שלהם בעדיפות הרבה יותר גבוהה ממני , לא מרגישה שיש לי עם מי להיות
מה שגורם לי להיות מאוד עצמאית וכשאני לא בקשר זה אחלה
אני עושה סםורט לסוגייו מנסה לפתח תחביבים וחושבת ומיישמת דברים נוספים תלוי תקופה
אולי זה קשור לכך שבחודשים האחרונים הייתי בחופש ורק חודש מתוכו היה באמת פעיל ושאר הזמן הרבה זמן לבד לתחביבים ובקרוב אחזור ללימודים והתחלה חדשה
אבל ההרגשה שלא מספיק טוב לי בחיים ואז ההרגשה שעם החבר הוא איתי אנחנו עושים הרבה דברים ביחד למרות שלא תמיד בטוחה אם יש מספיק עניין ומגיע גם השלב שבו אני מתחילה לחשוב על מעבר וקצת על העתיד האם התפיסות של הבחור מתאימות לי , וכמו שכתבתי למרות שאני במחשבה שוזוגיות זה דבר שתמיד יגמר
אני קצת מפתחת תלות פיזית בבחור גם אם אני לא בטוחה לגביו כי אני מאוכזבת מחברים ובגלל שטוב לי וכיף לי שהבחור מעוניין בחברתי אז אני קצת או לפעמים קצת הרבה מוותרת על התחביבים שלי במחשבה שאם הייתי לבד היה לי את כ-ל הזמן להכל אבל כן הייתי בהרגשה שמשהו חסר אולי...
אינ רק הבהיר אני כן מנסה לשלב תחביבים גם עם החבר וגם עם חברים
וכן יש לי זמן כולשהו לעצמי , אבל אם יש את "הבחירה" אני אבחר אנשים בד"כ ממקום של חוסר ביטחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול - תגובה
אפרת בן שם14/10/2012שלום מעיין. הבלבול בהחלט עולה מהודעתך.. אני מנסה להבין מה בעצם את רוצה באמת ומגלה שאת רוצה גם חברים, גם להיות לבד, גם תחביבים וגם לא לוותר על אנשים. גם להיות עצמאית, גם תלותית, ומחוויתי מקריאה חוזרת ונשנה של הודעתך, אני חשה כי את אכן מבולבלת ועצם החוויה הזאת גורמת לך מצוקה ותחושות לא טובות.
אני חשה שייתכן ואת בשלה להתבוננות פנימית לגבי מדוע את כה מתאכזבת מהקרובים לך? מה החוסר הזה שאת מסתובבת איתו ואינו יכול להתמלא. תמיד משהו נשאר חסר. אם את עם אנשים אז נעלמים לך התחביבים. אם את עסוקה בתחביבייך, אז את ללא אנשים. שאת עם חבר, אז תפיסותיו אינן נראות לך, כשאת עם חברייך אז הם מאכזבים אותך. אכן אין מקום שממלא אותך בנחת וזה בהחלט מבלבל. איפה את צריכה להיות, או ברמה העמוקה יותר, מדוע אינך יכולה למצוא שקט.
מהמקום הזה, ממליצה לך לפנות לטיפול, לעשות סדר פנימי בבלבול ולהבין ברמה עמוקה יותר מה מתרחש בקירבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)