מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול לאחר פגיעה מסמיםמורן08/10/2012
שלום, רציתי עיצה בבקשה איך אני יכולה למצוא מטפל / פסיכולוג / פסיכאטר לטיפול לאחר פגיעה בסמים?
אני בת 30, לפני 12 שנה לאחר שימוש חד פעמי בסמים חיי השתנו.. זה התחיל מתחושת ניתוק מהמציאות, לפאניקה כללית חזקה, והתפתח גם להתקפי חרדה. אני התגברתי בעצמי במשך השנים וחייה ומתפקדת ולרוב בסדר וללא חרדות אבל לעיתים חוזרות התחושות, וגם בכללית אני לא מרגישה אותו בנאדם שהייתי לפני כן. חוסר ריכוז, כל הזמן צריכה להתגבר ו "להלחם" כדי לא להכנס לחרדות, פאניקה כללית לפעמים שבה חוזרים לי התחושות שהיו בזמן לקיחת הסמים.
אני לא רוצה ללכת לייעוץ או פסיכיאטר שפשוט ירשום לי תרופות נגד חרדה. אני רוצה ללכת לייעוץ אצל מישהו/מישהי שמתמחים בעניין של פגיעה מסמים, האם יש דבר כזה? איך אני יכולה למצא מטפל מתאים? זה מאוד חשוב לי שזה יהייה מטפל שמתמחה בזה ולא יודעת איך למצוא. מקווה לקבל את עזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה..
מורן13/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה.. - תגובה
אפרת בן שם14/10/2012שלום לך שירי.
לגבי שאלתך אודות מטפל המתמחה בנושא שהעלת, אני מניחה שבאגודות הפועלות למלחמה בסמים יש המלצות ספציפיות על מטפלים עם התמחות שכזאת. ייתכן ואף קבוצה טיפולית תוכל לסייע לך לשקם את עצמך. בכל מיקרה , מקווה בשבילך שתמצאי דמות שתזכה לאמונך ותסייע לך להתמודד עם הקשיים שאת חווה בחייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)