מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עלי לעשות אין לי יותר כח לחיות?צבי08/10/2012
שמי צבי ואני בן 24. מאיזור המרכז.
זה שנים שאני סובל מדיכאון וחוסר חשק לעשות כלום ושום דבר.
בתקופה האחורנה עברתי אבחון הפרעות קשב ונמצא שיש לי הפרעת קשב מעורבת.
הומלץ לי להשתמש בכדור שיתן לי מצב רוח וירכז אותי.
מה גם שהתחלתי טיפול cbt אך איני רואה שוני ואני מרגיש רעע. מידיי פעם אני נתקף תחושות רעות כגון: אני לא שווה, אני נראה רע,וגם מחשבות אובדניות. אין לי מושג מה לעשות דיי אני גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עלי לעשות אין לי יותר כח לחיות? - תגובה
אפרת בן שם14/10/2012שלום צבי..
הצטערתי לקרוא על מצוקתך רבת השנים. אני מבינה כי אתה סובל מדיכאון ואתה מטופל רגשית ותרופתית. בנוסף, פעמים רבות כאשר אדם חווה דיכאון, הערך העצמי שלו יורד וכן עולים קשיי קשב שפעמים רבות המוקד שלהם הינו רגשי.
אני חושבת שאתה עושה את שעלייך לעשות וזה לפנות לטיפול. אך אם התחושות האובדניות עולות וגוברות, אל תהסס לפנות למיון פסיאטרי בבית חולים הקרוב למקום מגורייך, שם תוכל למצוא מענה אצל פסיכאטר תורן בכל שעה שהיא.
זכור צבי. כאשר אתה מצוי בתוך הדיכאון, החיים נראים שחורים וחסרי מוצא, אך זהו אופיו של הדיכאון שצובע את הכל בשליליות ופסימיות. האמת אינה כזו באופן מלא. נכון שלא הכל וורוד, אך יש חלקים טובים שכנראה התרחקו ממך או שעדיין לא מצאת, אך אין זה אומר שהם לא מחכים שם בשבילך.
האפשרות היחידה לגלות את מה שהחיים טומנים בחובם בשבילך, הינה לא לוותר, וכך אתה עושה, לקבל טיפול, ואם התקופה קשה יותר מתמיד, לקבל טיפול מחזיק יותר, עד שתתחזק יותר מבפנים. כגון טיפול באופן יותר תדיר או אשפוז יום לתקופה מסויימת.
מקווה שתמצא את כוחותייך ואת המקומות שייחזקו אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)