עזרה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    רפי
    09/10/2012

יש לי חבר בשנות השלושים הוא חולה לב הוא מושתל דפיברילטור יש לא אי ספיקת לב ומועמד להשתלה שבוע האחרון חל אצלו שינו מקצה לקצה אין לו חשק לכלום כל הזמן מדבר על שהוא רוצה כבר להתאבד כי נמאס לו עם המצב הזה זה בן אדם שעובד כל יום וקשה לא מעט שעות אפילו ראיתי שהוא מחזיק כדורי שינה והרבה שאלתי אותו מה זה שיגיע הרגע שיהיה אומץ הוא אמר לי מה עושים אני לא יודע איך לעזור לו בלי שהוא יחשוב שבגדתי בו בבקשה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף - תגובה

אפרת בן שם
    14/10/2012

שלום רפי.
    הרבה פרטים חסרים בהודעתך. האם הוא בודד? בעל משפחה? מטופל רגשית?
    לא ברור איך עובד ככ קשה כל היום אם מצבו הבריאותי ככ רע.
    בכל מיקרה, בתור חבר, הייתי מציעה לך לעזור לו לפנות לעזרה מקצועית. אם אינך מרגיש מספיק קרוב אליו, אולי תוכל לדבר עם קרוב משפחה שלו ולשתפו בחששותייך.
    נראה לי כי לחברך שהינו, אם הבנתי נכון, איש עובד ומתפקד, קשה מאוד לקבל את המוגבלות הרבה שתקפה אותו, את בגידת הגוף ואת חוסר האונים שהוא חווה. ליווי מקצועי יאפשר לו לעבד את תחושותיו, כמו גם להכיל את האובדן שחווה ביכולותיו ובכוחותיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו