מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך לחוסר משפחה תגובהא28/02/2008
תודה על התשובה רונן אבל אשמח אם תעזור לי למצוא קשר עם משפחה בצפון
שאוכל להתחבר איתה ולמלא את החלל החסר כי זה לקח לי את הכוח ואני תשושה ועצובה
להיות לבד חברים זה לא מספיק הם לא יכולים לעזור
אני ממש זקוקה לקשר עם המשפחה שלי זה לא הולך זה כמו לדבר עם קירות שנים אני מנסה זה לא הולך הם רק מורידים אותי למטה.
אני ממש מתחננת זה כל כך חשוב לי ואני לא יודעת איך למצוא כזו
זו הסיבה זה הכי קשה לי עכשיו
זה טיפול יותר טוב מפסיכולוג ופסיכיאטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה משפחה מארחת בצפון...
סיגל לוי28/02/2008שלום מיכל
הרעיון שלך ממש נוגע ללב
אמנם אנחנו לא פוגשים מישהו והוא ישר הופך למשפחה
אולם אולי יהיו כאלה שירצו לפתוח את הבית, והלב, לפחות לארוחה, לאירוח...
אמרי היכן את מחפשת
אולי מישהו קרא וזה נגע לליבו גם...
בכל מקרה, חברים הם כמו משפחה
טפחי את הקשרים החברתיים, נסי לראות אם מי נעים לך להיות, למי אכפת והשקיעי גם את בטיפוח הקשרים האלה - זה מאד מחזק!
בהצלחה רבה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי...
רונן דוד29/02/2008תשלחי לי מייל:
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)