בכי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי
    מרב
    17/10/2012

קורה שאני מרגישה צורך לבכות. אם אני בחברה, אפילו של אדם אחד, עלי להסתיר זאת, בכדי לא להפריע. אני מבקשת הבעת דעה. איך זה יראה בעיני חבר (לא בן זוג) או איך הוא עשוי להרגיש , כאשר הוא הנוכח היחיד? אם התשובה היא תלוי מה מידת הקשר בינכם, היא מיותרת. כי את זה אני משיבה לעצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי - תגובה

אפרת בן שם
    22/10/2012

היי מרב..
    הבנתי. אנסה מכיוון אחר, למרות שטיב הקשר, אם תרשי לי...בהחלט רלוונטי.
    כמה שאלות עלו לי מהודעתך. האם הבכי שעולה קשור למשהו ספציפי או שפשוט פתאום מתפרץ לו בכי? אם התשובה הינה מס 2, אז אולי את מוצפת, אולי את חווה קושי לא מוכל, ואז את חווה את הבכי כלא מותאם לסיטואציה.
    בכי הינו דבר אינטימי, ואני חושבת שכשהבכי מופיע לייד אנשים שרמת הבטחון או הנוחות אינה שלמה, הוא יכול להביך ועולה רצון להסתירו. ייתכן וגם את אינך חשה לגיטימציה לבכות. כאילו שזה לא נכון, לא חשוב מספיק, לא מתאים. עולה אצלי השאלה, איך הורייך התייחסו לבכייך? האם קיבלו אותו? האם ביטלו? האם גוננו מאוד?
    כפי שאת רואה, השאלה שאת שואלת יכולה לפתוח כיווני מחשבה רבים, הקשורים אלייך, לחבר שעליו את שואלת, ליכולת ההכלה שלו, להכרותו איתך וליכולתו להכיל את בכייך.
    מקווה שעזרתי במשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו