מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחסורנעם19/10/2012
שלום
התקופה הזו בחיי כולם היא של התפתחות הן ברמה של לימודים לתואר או לשם קבלה לתואר והתחלה כזו או אחרת של מערכת יחסים יותר בוגרת ואמיתית
אני גם בשלב כזה העניין הוא שאני חושבת שבגלל שזהו המצב בו חבריי נמצאים
אני "מפחדת" לחשוב על להפרד מהחבר שלי למרות שהקשר טוב ואנחנו גם מדברים בפתיחות על דברים, אבל עולות בי תהיות לא מעטות, ואני חוששת שאם אעזוב אותו ארגיש במחסור נורא גדול כי כרגע אומנם יש לי מה לעשות בזמן הפנוי שלרשותי אך הרבה מהזמן שהייתי רוצה להיות בחברת מישהו או לבלות עם מישהו החברים עסוקים בעבודתם/לימודיהם ונדמה כי את יתרת הזמן מקדישים לבן/בת הזוג
כך שנוצרת לי הרגשה שיהיה לי מאוד חסר הביחד שיש בזוגיות
אציין כי חבריי רואים את בני זוגם סביבות 3 פעמים בשבוע או יותר
ואני אומנם מבלה משישי בערב עד שבת בערב עם חברי אך לא במהלך השבוע
סוג של הרגשה בעיקר בימי שישי שאם לא אהיה עם בן זוג ברור לי שאהיה לבד
לא שיש לי בעיה להיות לבד אבל גם ככה יש לי מספיק זמן וזמנים עם חברים על פי רוב לא אפשריים בערבי שישי כך שאולי חבר זה "פתרון" נעים וטוב... \
אציין שהייתי הרבה זמן לבדי וכן הייתי הרבה לבד בערבי שישי מדי פעם זה לא נורא בעיקר כשיש עומס בלימודים וכו' אז זמן לבד קצת , אבל כן יותר נעים שיש את הביחד
אבל חוששת שאולי אני שם בגלל "הגל" של הזוגיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור - תגובה
אפרת בן שם22/10/2012מהודעתך עולה כי למרות שהקשר בינך לבין בן זוגך טוב ופתוח, עדיין עולים אצלך היסוסים לגביו. אולי את מפסידה משהו אחר? אולי בילוי עם חברים? אולי את איתו רק כדי לא להיות לבד? אולי את איתו רק בגלל שזהו המצב של "כולם" ולא בגללל רצונך את.
את עסוקה ביכולתך להיות לבד, לעיתים חשה את הקושי העולה מהמקום הזה וחוששת שלא תוכלי לשאת אותו ולעיתים חשה שאת יודעת להיות במקום של הלבד ולמלא את עצמך.
אני מוצאת את עצמי משקפת את מה שכתבת ובעצם אייני מבינה בדיוק האם שאלת שאלה או שרק פרסת את לבטייך, שזה לגיטימי ביותר.
אם כך, רוצה לומר לך שהתלבטויותייך בהחלט רלוונטיות ואולי אם תוכלי לשתף את בן זוגך בלבטייך, תתאפשר בינכם מידה של קירבה נוספת שלא הכרתם ותבהיר לך משהו מול עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)