טיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול
    ירין
    23/10/2012

היי,
    אני נמצאת כרגע בטיפול שהתחלתי לפני שלושה שבועות(כלומר עד כה היו לנו שלושה מפגשים)..
    ומלבד העובדה שקשה לי להפתח ולשתף את הפסיכולוג בדברים אישיים ואינטימיים מאד מהחיים שלי,אני מרגישה שגם קשה לי לשתף אותו בדברים יותר פשוטים.

למשל אני מרגישה שקשה לי לשתף אותו בקשיים החברתיים שלי...

אני יודעת בוודאות שהבעיה היא אצלי ולא אצל הפסיכולוג,כי כבר הייתי בטיפולים בעבר והבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן...

כיצד אוכל לשבור את מעגל הקסמים הזה?
    אני באמת רוצה להיות מסוגלת לדבר אך לא יודעת כיצד...

אני בת 19 אגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול - תגובה

אפרת בן שם
    27/10/2012

היי ירין...
    איך תוכלי לשבור את מעגל הקסמים הזה?
    לא לוותר. לא לעזוב את הפסיכולוגית כי קשה לך לשתף אותה בחייך הפרטיים (קראי את התגובה שעניתי לניקול על קושי בקשר אנטימי) . את מבינה שזה הקושי שלך, שהוא חברתי. להתקרב, להחשף, וכד... תנסי להעיז ולהביא את הקושי שלך לשתף אותה לתוך הטיפול. להגיד לה שקשה לך. את מביאה לטיפול את הבעייה העיקרית שלך ועל כן , את עובדת בטיפול. השאלה העיקרית שעלייך לשאול את עצמך, האם את יכולה במקום טיפולי שהינו שמור ומגן ןמחוץ לחיים ה"אמיתיים" לעשות משהו אחר ממה שאת עושה בד"כ, שאת אולי בורחת מהתמודדות ולהשאר בתוך הקשר גם אם לא נח. אם תצליחי "לשבור את מעגל הקסמים שלך" ולהשאר בקשר, אולי... לאט ובהדרגה, תרגישי נח יותר ויותר לספר למטפלת דברים אישיים או במילים אחרות להחשף בפניה.
    זה בעצם הטיפול שלך.
    בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו