מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחץ אטומי מבגרויותאייל (בדוי)24/10/2012
בן 15 מהמרכז עליתי השנה לכיתה י' ובקרוב תחל עונת הבגרויות אני תלמיד טוב ומאמין בעצמי אבל עדיין אני חש בלחץ בלתי מוסבר כשאני שומע את המילה בגרויות אני מרגיש שזה גדול עליי ובלתי אפשרי ושהכל הולך להכשל לי ובגדול . הלחץ מתבטא בכך שלקראת מבחנים רגילים שהחומר בהם כמובן יופיע בבגרות אני חוטף כאב ראש חזק או הרגשות בטן מוזרות וכו' מה מומלץ לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ אטומי מבגרויות - תגובה
אפרת בן שם27/10/2012אני מבינה שאתה מבין שאם אתה תלמיד טוב ובטוח בעצמך , הפחד מפני בגרויות אינו ראצינאלי כי אין הבדל כה משמעותי בהתמודדות בין מבחן לבגרות.
גם אם כך, אותך זה מלחיץ מאוד, עד כדי תגובות פיזיולוגיות. במילים אחרות, הבגרויות מכניסות אותך לחרדה, שהיא בד"כ לא ראציונאלית, וגורמת לך תגובה פיזיולוגית של כאבי ראש הקשורים לחרדה.
הצעה לי אלייך..
להכנס לאתר שנקרא: minustress, העוסק בטיפול הקשור לחרדה ממבחנים ולקרוא שם קצת חומר הקשור לטיפול בחרדה ממבחנים. באופן כללי מדובר בטיפול קוגנטיבי התנהגותי העוסק השינוי דפוסי החשיבה החרדתיים, התערבות הדפוסי התנהגות שבד"כ אופייני מכולם, ההמנעויות ממה שעלול לגרום לחרדה, ועבודה הרגעתית כאשר עולים סימנים של חרדה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)