בן 28

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • בן 28
    אראלה
    30/10/2012

    מדובר בצעיר בן 28 בחור משכמו ומעלה, בחור טוב ונאהב על ידי רוב האנשים שמכירים אותו. מזה שנה הוא לא עובד ולא לומד. הוא נמצא בבית הוריו ואת השעון הבילוגי הוא הפך בלילה הוא ער וביום הוא ישן. הוא מכיר בבעיתו ומבטיח ש"יהיה בסדר". את הלימודים הוא הפסיק. והוא ער לציפיות שלו לגבי העתיד. כל הנסיונות לדבר על ליבו שיקום בבוקר , יחפש עבודה וינסה להתקבל ללימודים עלו בתוהו. פשוט, עד השעה 16.00 אין למי לדבר. מה עושים? האם הוא צריך להתייעץ עם פסיכולוג. או לחכות כמו שהוא אומר "שיהיה בסדר".

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 28

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בן 28 - תגובה

    אפרת בן שם
    05/11/2012

    אראלה..
    קשה לי לענות על סמך הודעתך. מדובר בבחור בוגר האחראי על חייו. לא ברור מה גרם לו לפרוש מהחיים כפי שאנו מכירים אותם. אולי הוא בדיכאון? אולי חווה אכזבה? פרידה? חוסר אונים? תסכול? הפנייה לפסיכולוג יכולה לבוא אך ורק ממנו, ומתחושת הצורך והדחיפות שהוא חש ולא ממקור אחר. כל עוד כמובן הוא אינו מסכן את עצמו או את אחרים בבחירותיו, או עד שהוריו לא יסכימו יותר להחזיק אותו והוא ייהיה חייב לצאת לדרכו ולשרוד.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו