קושי בקבלת החלטות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בקבלת החלטות
    אני
    31/10/2012

שלום,

אני בת 21.5, סטודנטית. יש לי קושי רב בקבלת החלטות, בעיקר בהחלטות בעלות השפעה רבה אך גם בהחלטות קטנות יותר. למשל: לגביי לימודיי אני כל הזמן חושבת אולי זה לא מתאים לי וחבל שאני מבזבזת את זמני. כרגע ההחלטה שהכי מטרידה אותי היא בנוגע לבן זוגי. אני במערכת יחסים כבר מספר שנים, זוהי מערכת היחסים הראשונה שלי. כעת יש מחשבה להעביר את הזוגיות שלב ולעבור בקרוב לגור ביחד, דבר שהוא יותר רציני. במהלך הזמן שאנו ביחד תמיד מתעוררת בי שוב ושוב המחשבה וכעת יותר מבעבר אם זה באמת הבחור איתו אני רוצה לחיות את חיי. מצד אחד מבחינה חיצונית הוא לא בדיוק מה שרציתי ומבחינת האופי, יש לו אופי טוב. איך מקבלים החלטה כזו?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בקבלת החלטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בקבלת החלטות - תגובה

ענבל מילר היללי
    03/11/2012

שלום לך מתלבטת,
    כפי שאת מציגה את זה, ההתלבטות היא דבר מאוד מוכר לך, לא רק בנושא הזוגי. יכול להיות שאת מאוד פרפקיוניסטית, מתקשה לוותר על הפנטזיה למשהו למושלם, נכון ומדויק. כל דבר שנתפס כפשרה מעורר אי שקט ואז באה ההתלבטות שהיא לפעמים בור בלי תחתית כי בכל בחירה יש מה להחמיץ ויש אפשרות לחרטה.
    אם הדברים האלו מדברים אלייך, יכול להיות שיש מקום לברר יותר לעומק מדוע אינך מסוגלת להתפשר, לקבל דברים גם כשהם שונים מאיך שדימיינת ורצית אותם. כדי שתוכלי להיות קצת יותר שקטה בחייך, ולהנות מהחוייה בהווה.
    תשקלי לפנות לטיפול פסיכולוגי שיתמקד בבעיה הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו