מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחורה שלא מעונינתTHE MAN04/11/2012
שלום אני מעדיף לשמור על עילום פרטים.
הבעיה שלי היא לגבי בחורה שיצאתי איתה והיא באמת יושבת בול על מה שאני מחפש, ואני לא מדבר על חיצוניות ( שזה ממש לא חסר לה), אלא על האישיות המדהימה שלה.
יצאתי איתה כמה פעמים- ואפשר היה לראות בוודאות שהיא בעניין.
הקטע שהיא לא כל כך סגורה על עצמה ודי מבולבלת. היא אמרה לי שהיא לא רוצה להמשיך בגלל שאני לא מספיק ה"ילד הרע". היא אוהבת שמתייחסים אליה חרא וכאלה ( הכל מגיע מהבית, אני בטוח, הורים פרודים...). העניין שניסיתי מאז לעשות עוד דברים ושום דבר לא הולך. מה הלאה? ( הערה: אני כן ה"ילד הרע" כשצריך, יודע איך להתנהג עם נשים :] ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחורה שלא מעונינת - תגובה
אפרת בן שם05/11/2012שלום לך MAN....
מעניין שאתה כותב שאתה יודע איך להתנהג עם נשים ולהיות הילד הרע שצריך. ובמקביל, אתה מבין שהצורך שלה שייתייחסו אליה "חרא" נובע מקושי עמוק ומשמעותי שלה הקשור לאיך שגדלה. אז אולי, לא כל הנשים רוצות שייתייחסו אליהן חרא? ואולי הבעייה כאן בעצם לא בך אלה בה ולא חשוב מה תעשה, זה לא ממש מתאים?
אני חושבת שכאשר זוגיות מתחילה להעמיק, החלקים שהיו על פני השטח כמו מראה ומה שאתה מכנה אישיות מדהימה אינם כל התמונה. מדובר בצרכים עמוקים בין שני אנשים שלעיתים מותאמים ולעיתים לא. פעמים רבות, כאשר השכבה הזאת מתגלה ואז עולים וצצים הפערים, הריבים והתסכולים, בני הזוג מנסים ללכת לטיפול זוגי כדי להצליח לדבר בינהם ולגשר על הפערים. משום מה, לא נראה לי שאתה בשלב הזה, אבל אולי אני טועה.
העניין הוא בך, אולי בגבריות שנפגעה, אולי בחוסר האונים שהיא מעמידה אותך, שהכל כביכול מתאים אך היא אייננה רוצה כי אתה לא מספיק טוב במשהו. במה? לא מספיק מתנהג אליה גרוע. אני באופן אישי חושבת שאם יחסיכם נמצאים בתחילת הדרך, יחס גרוע אינו יעד אליו צריך לשאוף. ממש לא.
אם זה אפשרי לך, אז תשחרר אותה, תבין שהבעייה כאן אינה בזה שאינך גבר מספיק, אלה בקושי שלה, ותמשיך הלאה לחפש את הבחורה שתרצה ממך טוב, ולאו דווקא יחס "חרא". אם אתה חש שהיא פגעה בגבריותך ואינך יכול להשתחרר ממנה, אתה יכול לפנות לטיפול ע"מ לבדוק את העניין בצורה עמוקה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)