מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכהבתיה02/03/2008
אני לא יודעת היכן להתחיל, הכל כל כך קשה ,אני לא צעירה יש לי בעל יש לי ילדים בוגרים אבל בכל זאת אני בודדה לא מצליחה לתקשר עם בעלי הוא אדם אגואיסט שחושב רק על עצמו, הוא חלה לפני כמה שנים ומאז החליט שהוא לא יכול לעשות כלום לפרנסתו ושעלי לפרנסו ולעשות הכל לבדי לדאוג לו כל כך קשה לי אין לי חברות היכן לשפוך את הלב קשה לי גם מפני שאני מפרנסת לבד ועכשיו גם עלי לעזוב עבודה ולחפש משהו חדש שזה לא פשוט בגילי לא יודעת מה לעשות מיואשת, וזקוקה לתמיכה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומס רגשי
סיגל לוי02/03/2008שלום בתיה
נשמע שזו תקופת מעבר לחוצה מבחינה רגשית -
בתוך הבדידות יש גם שינוי עבודה, חוסר וודאות וכו'
קודם כל, נסי לחשוב מה מפיג את בדידותך ולמצוא מה "מתדלק" אותך
נסי לראות אם יש מה לשפר בתקשורת ביניכם, או אולי בשיתוף פעולה מצידו בנשיאה בעול
וגם בזמנים הקשים זכרי שכל משבר הוא סיכון או סיכוי, סיכוי למשהו חדש, לצמיחה ללמידה
בתקווה שתוכלי אכן לצמוח מהמצב
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שולי03/03/2008תודה על תשובתך
נראה לי שבעיתי היא חוסר היכולת לעשות שינויים בחיים ולכן אני ממשיכה עם דברים שלא מתאימים לי שנים רבות, לא יודעת כיצד לאזור אומץ ולעשות את השינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעות לרצון לשינוי
סיגל לוי03/03/2008מודעות זו היא השלב הראשון
היא עוזרת לאסוף את הכוח לבצע את השינוי
ולהיות מוכנים לעמוד במחירים...
האמיני שאת רוצה להפיק מהחיים יותר ממה שהם נותנים לך כרגע
את בדרך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעות
שולי03/03/2008תודה שוב
ובקשר למודעות יש לי מודעות אני רוצה לעשות שינוי אלא כנראה שפוחדת לשלם את המחיר אם יידרש פוחדת להשאר בלי עבודה ובלי פרנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים כמעגל...
רונן דוד05/03/2008
בחיים יש עליות וירידות,
אי אפשר לצפות מבו או בת הזוג להיות מקסימים, נחמדים ואוהבים כמו ביום שהכרנו,
בעלך כנראה עובר איזשהו משבר,
שווה לדעתי לתפוס איתו שיחה ולהבין מה קורה איתו,
אולי כדאי לערב קרוב משפחה שיעזור לתווך ביניכם על מנת להבין את מקור הבעיה.
נסי ואם תראי שזה לא מצליח, תשקלי את צעדייך,
אולי יש גם מקום לטיפול זוגי...
בכל אופן כדאי לפעמים לתת מרחב מחייה לבן הזוג ולהיות סבלניים,
כמובן לא עד קץ הימים גם סבלנות לפעמים פוקעת ובעלך צריך להבין זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)