ocd

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ocd
    חסוי
    07/11/2012

היי קודם כל אני בת 12 ורציתי לשאול אתכם:זה התחיל בזה שאתמול באו אלינו לבית אחותי הגדולה ובעלה ואחיינית שלי לישון אצלנו כי הם גרים ביחידה ואמרו להם שמסוכן לגור ביחידה הזאת אז הם הגיעו לגור אצלנו ואחותי הגדולה (בת 25) אומרת לי גם אתמול וגם היום וכל החיים שלי שאני זבל שאני חרא של ילדה היא הגיעה ותפסה בעלות על הבית שלי על החדר שלי וגם על ההורים שלי הם מתנהגים אליי כאילו אני לא הבת שלהם כאילו אני איזה ילדה מאומצת שהגיעה למשפחה בגלל איזה טעות של מישהו ואני ואחיינית שלי שיחקנו מאוד יפה רקדנו שרנו צפינו בטלוויזיה ציירנו וקראתי לה סיפורים ואחותי התעצבנה שאני והיא לא רבות כי היא אוהבת שאני ואחיינית שלי (הבת שלה) רבות כדי להאשים אותי שאני זבל שאני חרא שאני מילה שאני אפילו לא רוצה לרשום אותה והיא מתחילה באותיות "זו" והיא אמרה לה לא להתקרב אליי כאילו אני מצורעת או חולה במשהו מידבק ואמרה לה שיש לי כינים ואני הכי נקייה בעולם כל הזמן שמה בושם ומתקלחת פעמיים ביום אני לא מבינה את זה איך אני חושבת יודעת ומאמינה שהחברות בבית הספר יותר טובות מהמשפחה דרך אגב אחיינית שלי בת 5
    ואני בת 12 בקיצור זה התגלגל לזה שאחותי קיללה אותי שאני לקחתי עוגייה שיש בה סוכר ושבטעות הלכתי איתה על הרצפה אז מהר הלכתי לשולחן בשביל שלא ייפול כלום ובאמת לא נפל פירור והיא התחילה לצרוח ולהרים את כל השכונה שאני זבל חרא מגעילה דוחה גועל נפש חולה שצריכים לאשפז אותי בבית משוגעים ושאפילו שם לא יצליחו להתמודד איתי שאני צריכה ללכת לבית כלא לנוער וכו' אז ברחתי וטיילתי בכל העיר והתכוונתי ללכת לבית של אחותי השנייה היא לא משהו אבל היא יותר טובה מהאחות בת ה25 היא גרה בעיר אחרת ולבסוף חזרתי הביתה עכשיו בגלל שאמא שלי אמרה שאחותי הרעה בעלה ואחיינית שלי עזבו את הבית אז חזרתי ואז אבא שלי חזר לעבודה והם רוצים לנקום בי על מה שעשיתי שגללי אחותי עזבה את הבית ועכשיו הם רוצים לקחת לי את הדברים הכי יקרים לי בחיים שבלעדיהם אני לא ישרוד אלו הכלבים שלי ועכשיו אני כותבת לכם וברגע זה אני בוכה בלי הפסקה נמאס לי אני רוצה לברוח מהבית הזה אז השאלה שלי אליכם מה אתם אומרים כדי לי לברוח מהבית?
    תודה שהקשבתם להתפרקות שלי ולחפירות שלי לילה טוב!!! אשמח אם תענו לי על השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ocd

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני

חסוי
    07/11/2012

הולכת לספיכולוג באופן קבוע פעם בשבוע והוא אבחן אותי כחולה אוסידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ocd - תגובה

אפרת בן שם
    12/11/2012

שלום לך ילדה בת 12...
    זה פשוט מזעזע מה שאת עוברת. אף ילדה בעולם לא צריכה לספוג את המילים הנוראיות שאת סופגת. את היחס המזעזע ואת התחושה שאין מי ששומר עלייך, גם לא הורייך.
    אני לא מבינה מה גורם לאחותך להתנהג כך. כנראה מדובר בבעייה עמוקה משל עצמה.
    אני מבקשת ממך, לא להשאר לבד עם מה שקורה לך. בריחה מהבית אינה פתרון ובתור ילדה בגילך זה מאוד מסוכן. את יכולה להפגע באופן שאין ממנו תקנה. את נשמעת לי מספיק נבונה ומודעת לכל הסכנות שעלולות לארוב לך.
    אנא ממך. פני למורה שלך. ליועצת בית ספר, לאמא של חברה שאת סומכת עליה. ספרי לה את מה שקורה לך ותבקשי עזרה. את ילדה ועל כן אינך אמורה לדעת איך לפתור את המצב. את בגיל שהגדולים אמורים לדאוג לך ונראה שהם אינם עושים זאת כראוי. במקרה כזה יש חוק במדינה המגן על קטינים וזו זכותך לחוש מוגנת וראוייה ולא מושפלת בביתך.
    מקווה שתעשי מה שהצעתי...
    מחזקת אותך.
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ocd - תגובה - תגובה

אפרת בן שם
    13/11/2012

רק עכשיו ראיתי שאת הולכת לפסיכולוג פעם בשבוע. כך שזה מרגיע אותי שאת לא לבד עם כל מה שקורה לך ואני שמחה שייש לך מקום בו תוכלי להוציא את כל הקשיים שלך ולקבל עזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו