לסמוך על בן זוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לסמוך על בן זוגי
    יפעת
    08/11/2012

אני בת 18 ויש לי חבר קבוע קצת יותר משנה. יש לי קושי רב לסמוך עליו . אני נפגעתי בעבר מבני זוג קודמים בעבר (בגידות , יחס נוראי וכו).אך בהתחלת מערכת יחסים אני לא ממהרת לשפוט ולחשוד . אך איתו זה שונה , בהתחלה כן לא שפטי אבל מערכת היחסים שלנו אז, לא הייתה טובה במיוחד וניפגעתי ממנו פעמים רבות כנ"ל מצורת התייחסותו לבנות אחרות, בנוסף היו לו חברים שפגעו בו וניסו להפריד בנינו אך הוא שם קץ לחברות הזו כי לטענתו (שאני מסכימה ) שאם חברים כאלה לא צריך אוייבים. מאז הוא השתנה מקצה לקצה כיום הוא מכבד אותי טוב אלי והוא הופך אותי למלכה. אך עדיין יש לי מן סוג של מחסום. השבוע הוא בדיוק טס למשלחת לפולין ומאז אני עצבנית מדוכאת יש לי חלומות על בגידה ,ריבים ופרידה וזה פשוט מטריף אותי , לא נותן לי לישון או לתפקד. אני בטוחה במאה אחוז שלא יקרה כלום אבל זוהי מחשב שמשגעת אותי ולחברי אין ממש פתרון או איך לעזור לי . לפעמים אני מרגישה שהבעיה הזו קצת מעיקה עליהם ושאין לי ממש אוזן קשבת. אשמח לעצה , תובנה כל דבר .
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסמוך על בן זוגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסמוך על בן זוגי - תגובה

אפרת בן שם
    12/11/2012

היי יפעת...
    את מעלה נושא לא פשוט הקשור לאמון במערכת יחסים. נראה כי פגיעות שעברת בעבר גם מבני זוג קודמים וגם מבן זוגך הנוכחי מקשות עלייך לסמוך עליו כאשר את אינך לידו. למרות שכעת הוא מתייחס אלייך כמלכה ואף חתך מערכות יחסים עם חבריו שהיה בהם לפגוע במערכת היחסים שלכם, האמון עדיין לא שוקם במלואו. נראה כי במיקרה הזה, תקשורת פתוחה בינכם הינה הכרחית לשיקום האמון שנפגע. אין מנוס מלבד לשתף אותו בתחושתייך , בתיקווה שיוכל להכיל את חששותייך ולהפיגם. אם את סבורה שהבעייה היא אצלך ואינך יכולה להתמודד עימה והיא גורמת לך סבל בחייך אולי כדאי לך לפנות לטיפול עמ לעבוד על נושא נתינת האמון בחייך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו