מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייל.09/11/2012
קצת רקע: אני בת 25 נשואה כמעט 8 שנים עם ארבעה ילדים. אוהבת את בעלי והוא אותי אך יש בינינו קשיים. הרבה קשיים. בגדול מה שאני רוצה להגיד זה שאני מרגישה שאני דפוקה כי אני צריכה ללכת לאיזה 1000 אנשי מקצוע. בקטן- קשה לי!!! 2 הבעיות הכי גדולות שלנו הן 1.חוסר חשק מיני לחלוטין (וטראומות כאלו ואחרות שקשורות בגניקולוגיה אך משפיעות על הסקס) ו2. שהבאתי לעולם ילדה שאני לא יודעת מי האבא שלה. מעבר לכך יש את הדכאונות שהיו לי אחרי כל לידה, האובדן של אבא שלי שבעקבותיו(האבל) ישבתי בבית והתמכרתי לצ'ט שבעקבותיו בגדתי בבעלי. היחסים שלי עם הילדים שלי חוץ מעם 2 הקטנים לא משו...שילוב של- אני עצבנית וחסרת סבלנות ולהם יש פה בלע"ה. בעלי עובד 12 שעות ביום ומגיע הביתה ב-6 וחצי בערב. קשה לי.אני מרגישה לבד. שכל המטלות עליי. שאי אפשר לסמוך עליו בכלום כי הוא פשוט לא נמצא. אני מרגישה שלא בשביל זה התחתנתי איתו. אין יום שאנחנו לא רבים, שאני לא בוכה. אם הוא טיפה מאחר אני מתפרצת.שום דבר שהוא עושה לא מספק אותי. כאילו, למה אני שונה משאר נשות ישראל??? למה כ"כ קשה לי???? ואני אפילו לא יודעת במי להתחיל, איזו עזרה לקבל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש הרבה בעיות
נירית09/11/2012שלום לך אלמונית,
את כ"כ צעירה ובאמת הרבה בעיות. לא ניראה לי שהפורום הזה יכול לעזור עם בעיות כאלה. אני מבינה שהתחתנת בגיל 17 ? האם את מהמגזר הדתי?
האם בעלך יודע שילד אחד הוא לא שלו? זו בעיה בפני עצמה. אם הוא לא יודע אולי לא כדאי לספר לו אלא רק כאשר הילדים שלך יגדלו....
גם אין חשק מיני גם תראומה גניקולוגית, גם הרבה ילדים בגיל צעיר, גם הבעל הרבה לא בבית אכן הרבה בלגן.
האם את עובדת? אם לא אוךי כדאי שתמצאי עבודה או בעוד כמה שנים שהילדים יגדלו ואז תהי עצמאית....
צריך שאיש מקצוע ימקד איתך את כל הבעיות ותנסו לפתור על בעיה.
בהצלחה ותזכרי שעם על הקשיים את עדיין צעירה ויש לך זמן לנסות לשנות
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה....
ל.13/11/2012שלום ל.
באמת הרבה מאוד קשיים ובעיות. את אומרת שאת בת 25 ושאת מגדלת רוב הזמן לבד 4 ילדים. העומס עלייך הוא עצום וכל מה שכתבת על עצמך, שאת חסרת סבלנות, בדיכאון, חווה קושי עצום, מתוסכלת הוא מובן והגיוני. את אכן שונה מרוב נשות ישראל כי הקושי האובייקטיבי שאת חווה הוא רב הרבה יותר. אני מניחה שאת מגייסת את העזרה שאת יכולה לגייס ועדיין זאת טיפה בים.
לגבי יחסייך עם בעלך והקשיים עם הילדים. הייתי מציעה לך לפנות לטיפול משפחתי אותו אפשר לקבל ללא עלות דרך שרותי הרווחה באזור מגורייך. בטיפול אולי ניתן ייהיה לעבד את המתיחויות שייש לך עם בעלך ועם שני הילדים הגדולים ולחיות טוב יותר כמשפחה. הילדים הגדולים יכולים אף למצוא מקום במשפחה לא רק כמכבידים עלייך וחצופים אלה גם כמסייעים לך במטלות החיים. במשפחה כזו מורכבת זה מחוייב המציאות וגם נותן לילדים כח ואחריות.
לגבייך, אם את חשה שאינך מסוגלת לתפקד, שאת מטמוטטת, את יכולה גם כן לפנות לרווחה ולקבל שיחות וייעוץ או לחילופין למרפאה ציבורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה.... - תגובה
אפרת בן שם13/11/2012שלום ל.
באמת הרבה מאוד קשיים ובעיות. את אומרת שאת בת 25 ושאת מגדלת רוב הזמן לבד 4 ילדים. העומס עלייך הוא עצום וכל מה שכתבת על עצמך, שאת חסרת סבלנות, בדיכאון, חווה קושי עצום, מתוסכלת הוא מובן והגיוני. את אכן שונה מרוב נשות ישראל כי הקושי האובייקטיבי שאת חווה הוא רב הרבה יותר. אני מניחה שאת מגייסת את העזרה שאת יכולה לגייס ועדיין זאת טיפה בים.
לגבי יחסייך עם בעלך והקשיים עם הילדים. הייתי מציעה לך לפנות לטיפול משפחתי אותו אפשר לקבל ללא עלות דרך שרותי הרווחה באזור מגורייך. בטיפול אולי ניתן ייהיה לעבד את המתיחויות שייש לך עם בעלך ועם שני הילדים הגדולים ולחיות טוב יותר כמשפחה. הילדים הגדולים יכולים אף למצוא מקום במשפחה לא רק כמכבידים עלייך וחצופים אלה גם כמסייעים לך במטלות החיים. במשפחה כזו מורכבת זה מחוייב המציאות וגם נותן לילדים כח ואחריות.
לגבייך, אם את חשה שאינך מסוגלת לתפקד, שאת מטמוטטת, את יכולה גם כן לפנות לרווחה ולקבל שיחות וייעוץ או לחילופין למרפאה ציבורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)