נישואין לאלמן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • נישואין לאלמן
    יסמין
    09/11/2012

    שלום

    אני נשואה לאלמן יש לו שני ילדים, היו הרבה בעיות בחייו הנישואים בקודמים ז"א עם אשתו שנפטרה עד כדי כך שרצה להתגרש ממנה, אבל היא חלתה במחלת הסרטן, אחרי שהתחתן הוא הפך לאדם שתמיד מזכיר אותה והוא עדיין באבל והוא לא מתייחס אליי כאשתו , מה שאני לא מבינה איך שהוא לא קבל את אשתו כשהיא חייה והוא עכשיו מתאבל עליה. שנפטרה לפני שנתים.
    דבר שני שאני רוצה לדעת, יש לו בת בת 3 שנים כשהאם נפטרה הבת הייתה בת שנה ושני חודשים , והוא עד היום תמיד אומר לה אמא שלך נפטרה למרות שהיא אומרת לי אמא . האם הוא מתפקד באופן נורמלי.
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואין לאלמן

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נישואין לאלמן - תגובה

    ענבל מילר היללי
    12/11/2012

    שלום יסמין
    אני בטוחה שלא פשוט לך לשמוע את בעלך מדבר על אשתו המנוחה כפי שמדבר. אני מבינה שזה עשוי לעורר קנאה או אי שקט, על אך שמדובר בזיכרון ולא מעבר לכך.
    אני מניחה שאכן היו לבעלך יחסים מורכבים עם האישה שהתאלמן ממנה, וודאי היו חלקים קשים, אבל... היא בכל זאת אם ילדיו, ואני מאמינה שיש לזיכרון שלה מקום בלבו ובנפשו. במובן הזה, בהחלט הייתי אומרת שבעלך מתנהג באופן נורמלי. הוא רוצה לשמר את הזיכרון של אשתו המנוחה, אם ילדיו, ולא להכחיד אותו. מכיוון שכך, הוא מתקן את ילדיו כאשר הם מראים סימנים ששכחו אותה. עלייך לנסות לראות שהדבר אינו מכוון נגדך, אלא בעד דבר אחר, שאינו קשור אלייך. אני חושבת שעלייך לעבור את הדרך שלך, כדי שנוכחותה של אלמנתו של בעלך בנפשו לא תאיים עלייך כל כך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו