התמודדות עם נעיצות מבטים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם נעיצות מבטים
    אני
    13/11/2012

שלום,
    אני בת 30, ומאוד נמוכה לגילי (יש לי מוזאיקה טרנר), וכשאני במרחב הציבורי (ברחוב, באוטובוס) נורא מפריע לי שאנשים נועצים בי מבטים חסרי בושה (לעיתים גם בזמן שאני לא שמה לב, ואז ברגע שאני שמה לב ו"תופסת" אותם, הם מיד מפנים את ראשם הצידה). לאחרונה זה הופך קשה לי אפילו יותר מבעבר, ואני זקוקה לעצה כיצד לשרוד את נעיצות המבטים הללו, שמרגישות כמו פלישה חצופה לפרטיות שלי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם נעיצות מבטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תגובה?

אני
    19/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

רפאל
    19/11/2012

כמי שמתמודד גם כן עם נעיצת מבטים אבל מסיבה אחרת. אני בטוח שאת צריכה לשוחח על זה בצורה רחבה יותר ביחס לכל התפיסה העצמית שלך וכו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות עם נעיצות מבטים - תגובה

ענבל מילר היללי
    19/11/2012

שלום לך,
    אני מבינה שזה וודאי לא פשוט להיות מושא לנעיצת מבטים מסוקרנים ובוחנים. אני מניחה שאת מתמודדת עם התגובה שהגובה שלך מעורר כבר שנים, ואני מבינה את הקושי.
    אנשים מתקשים להתעלם ממה שנתפס בעיניהם כחריג. זו עובדה הקשורה לנטיה אנושית בסיסית. מי שנועץ יותר או פחות, זה כבר עניין של אופי, טקט, רגישות בינאישית וכיו״ב. בשורה התחתונה זה לא דבר שניתן וצריך לשלוט בו. העבודה תצטרך להיות בעיקר שלך, דרך התמודדות עם כל מה שהתסמונת שלך קשורה בו, מבחינה אישית ובינאישית, וזו לא עבודה קלה. ממליצה לך לנסות לפנות לטיפול בעניין זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו