מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאלי13/11/2012
שלום. רקע כללי בת 30 אמא ל2 בנות.
השנה וקצת שעברה הייתה מאוד קשה ואינטנסיבית, לידה טראומטית שלקחתי קשה, פציעה של הבת הגדולה שלי שחשבתי שהיא מתה (וככה גם היתה התגובה)... ואז אמא שלי עוברת ניתוח חרום ואני לא מרגישה כלום, פוחדת קצת אבל רגועה, ואז הכל חוזר לשגרה ואמא שלי עוד פעם נכנסת לניתוח ואני שוב לא מרגישה לחץ או עצב או משהו... והיום הבת שלי נפלה נפילה רצינית ושוב שום תגובה פיזיולגית , הייתי בלחץ או משהו.. שוב רגועה...... טיפלתי בה ב"קור רוח" כמו שאומרים .... מה קורה פה?? זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אפרת בן שם18/11/2012שלום אלי..
מהודעתך עולה כי מה שבוודאי היה טראומטי עבורך וחשת זאת היתה הלידה. לאחר מכן, עוד חוויה טראומטית לפי הבנתי שחשבת שהילדה שלך מתה. לאחר שתי החוויות המטלטלות האלו, כאילו חלון נסגר ואת נאטמת. החוויות הקשות שהגיעו, לא חדרו את מעטה ההגנות שהצבת על עצמך. אלו הן הגנות מאוד אינטנסיביות כי במקרים שהאימה חדרה לתוכך, הייתה זאת אימת מוות. ייתכן ונפשך חשה סכנה כה גדולה לקיומה עד כדי כך שנאטמה לכל תחושה. זוהי תגובה השרדותית כתוצאה מטראומה. העניין הוא שקיים מחיר בכל מיני מקומות. אולי בשלוות רוחך הכללית. אולי בתחושות של עצב ודכאון או אפילו בחוסר היכולת להרגיש- עצב או שימחה כאחד. אני חושבת שכבר בשאלתך, האם זה נורמאלי, את חשה שבמידה מסויימת יש כאו בעייה ואני חושבת שאת צודקת. ייתכן והחוויות הטראומטיות שעברת אינן מעובדות ועלייך לפנות לטיפול ולעבדן שתוכלי לחזור ולחוש את חייך במלואם בלי לפחד מכך שרגש יכול להיות מצמית או ממית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)