יש לי מחשבות אובדניות, למה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי מחשבות אובדניות, למה?
    אלמונית
    13/11/2012

אני בת 50 גרושה +1 אין לי עבודה, אין לי חברות, אין לי לאן לצאת, ובעצם מה יש לי?

מידי פעם אני חושבת לעצמי, למה אני כאן? מה אני בכלל שווה לחברה? מי צריך אותי.<

מי בכלל איכפת לו ממני? אם איהיה או לא אהיה...לא רוצה להיות פה

אני רוצה באמת להיות שמחה ומאושרת אבל הגוף לא נותן לי

לא רוצה טיפול םסיכולוגי זה לא עושה לי טוב.

איך מתגברים על זה? אין לי עם מי לדבר על זה פשוט אין לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מה לעשות

דנית
    14/11/2012

שלום לך,

השאלה אם מחשבות אובדניות ושליליות עוברות לך פעם ב... או כל הזמן.

האם יש לך רגעים טובים בחיים?

האם את בקשר עם הילד/ה שלך? משפחה?

ההמלצה שלי היא להאחז ברגעים הטובים שבכל זאת עשויים להיות לך.

אם את לא רואה בכלל אפשרויות טובות וחיוביות, לדעתי את כן חייבת לקבל עזרה מקצועית.

מדוע את לא מעוניינת בעזרה מקצועית? הם יכולים לאבחן אם את צריכה כדורים שיעזרו לך להתרומם ולראות את החיוב שבחיים.
    אולי את יכולה להתגבר רק ע"י שיחות וכוון ואם לא אז כדורים עשויים לעזור לך.

לי נראה שבכל גיל אפשר למצוא עניין בחיים. את אמורה למצוא לעצמך עיסוק מעניין שאת אוהבת/עבודה/משפחה /חברים.

אם את רוצה להיות שמחה ואת לא מסוגלת אולי זה מפני שחסר לך חומר סרטונין במוח,
    ולכן עדיף שכן יעזרו לך תרופתית.

בהצלחה ובתקווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי מחשבות אובדניות, למה? - תגובה

אפרת בן שם
    18/11/2012

שלום אלמונית.
    באמת נראה שקשה לך מאוד. את שואלת למה יש לך מחשבות אובדניות ונראה שבתגובתך את מפרטת את מצבך הקשה וגם את העובדה שאת חשה דכאון, ייאוש וחוסר מוצא. למרות שפנית לפורום של פסיכולוגיה, אינך מעוניינת בטיפול ואני מכבדת את זה. אולי לאור בדידותך, כדאי שתחפשי קבוצה טיפולית, שהינה מסגרת שונה מטיפול פרטני כיוון שהשיחה אינה רק עם המטפל אלה כל אדם בקבוצה תורם מעצמו וניתן ללמוד ולהתחזק גם מהאחרים. כמו גם לקבל קבוצה תומכת.
    בוודאי, אם המחשבות האובדניות קיימות, אני ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר ולשקול טיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי מחשבות אובדניות, למה? - תגובה

ענבל מילר היללי
    22/11/2012

שלום לך,
    רציתי להוסיף שאם טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי הוא לא דבר שאת מוכנה לשקול כעת, יש גם מוקדים טלפוניים לעזרה ראשונה נפשית, כמו ער״ן. זה עשוי קצת לעזור להתרומם ברגעי משבר קשים. ובכל מקרה, מאוד חשוב שתדאגי לקבל עזרה, כי באמת נשמע שאת במצוקה. הפורום הזה מוגבל לצערי מבחינת היכולת שלו לסייע לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו