אהבה לא רצויה במקום העבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • אהבה לא רצויה במקום העבודה
    לירון
    15/11/2012

    שלום.

    מזה כחצי שנה שאני (רווק 27) מאוהב בקולגה שלי, בחורה נשואה (38), מקסימה ומיוחדת.

    אנחנו עובדים ביחד, בתפקידים חופפים, כבר הרבה זמן. במסגרת העבודה אנחנו פועלים יחד, לקידום פרויקטים ולביצוע משימות. מתוקף תפקידנו, אנחנו מעבירים המון שעות יחד, ויושבים זה, לצד זו ימים ארוכים.

    במהלך שנות העבודה המשותפת, נוצר ביננו חיבור חזק ועמוק, ידידות עמוקה. אנחנו מגיעים כמעט ביחד בבוקר, ויוצאים בערב, מהמשרד באותה שעה, כך שאת רוב שעות היום אני מעביר איתה, לצידה.

    יש ביננו הערכה, הערצה וכבוד רב, אני מתייעץ איתה הרבה, משתף אותה בחיים האישיים שלי ונהנה מחכמת חיים של אישה משכילה ומנוסה יותר ממני. גם היא רואה בי כפרטנר לתמיכה ועידוד בעת הצורך, היא משתפת אותי בדילמות שהחיים מציבים לה כאישה נשואה וכאם לילדים.

    בתקופה האחרונה אני מרגיש שהתאהבתי, אני מאוהב באישה יפה וחכמה, אבל נשואה.

    אני לא רוצה שהקשר ביננו יגיע למקום לא רצוי, אני לא רוצה לגרום לה לעשות דברים שאח"כ נתחרט עליהם, אבל זה קשה. בחודשים האחרונים, אני פחות מרוכז בעבודה, ויותר מרוכז בה. אני לא מצליח לתפקד כבעבר והמחשבות רצות ואיתם התחושות מתגברות, אני מאוהב!

    אשמח לקבל מכם טיפ, או שנים, איך להתמודד עם הסיטואציה בה אני נמצא. מצד אחד, העבודה שלי דורשת את החיבור והאינטרקציה ביננו, ומצד שני, אני מרגיש שאני לא מסוגל יותר, ימים שלמים עוברים עלי כמעט בחוסר ריכוז, אני לא מפסיק לחשוב עליה ורוצה בקרבתה אלי.

    תודה מראש
    לירון

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אהבה לא רצויה במקום העבודה - תגובה

    ענבל מילר היללי
    19/11/2012

    שלום לך,
    נשמע שאתה חווה תקופה מרגשת ומסעירה במיוחד, סביב ההתאהבות הזו שאתה מתאר. ויחד עם זה, ודווקא בגלל זה, התסכול הוא בלתי נסבל, כי כפי הנראה האהבה הזו אינה מושגת ואינה ברת מימוש. השאלה היא האם אתה מבין זאת, או שאולי למרות הנסיבות מקווה ומאמין שיוכל להיות ביניכם מגע מהסוג שאתה כמה אליו.
    אני חושבת שכאן טמונה התשובה, כי ההקלה תבוא רק מתוך הכרה וויתור על הפנטזיה, מרגשת ומסעירה ככל שתהיה. הויתור, צריך להיות כרוך כנראה בצעדים קונקרטים שייצרו מרחק פיזי, ואחריו אולי גם מרחק רגשי.
    קשה לוותר, אני מבינה. יש משהו גם מענג להיות על יד אהובה בלתי מושגת, למרות הסבל והכאב סביב התסכול. אתה תצטרך להחליט. כך או כך ההיצמדות הפאסיבית לדבר הכואב והמענג הזה לא תקדם אותך ולא תביא אותך למקום אחר. אני חושבת שמגיעה לך אהבה אמיתית, מוחשית, שאפשר להתנסות בה ולא רק לחשוב אותה. מקווה שתכוון למקום המתאים והנכון עבורך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תודה רבה

    לירון
    20/11/2012

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו