הריון והפלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הריון והפלות
    אילנה
    16/11/2012

שלום לכן
    אני בת 39 עם ילד בן 5.6.
    חיכיתי עד להיותו בן 4 כדי לנסות ולהביא עוד ילד כיוון שהיה לי משבר זוגי ורגשי לאחר לידתו + מחלה וחשד ל טרשת נפוצה הכל ביחד לאחר הלידה.
    לכן אמרתי שרק כשאתחזק אחשוב על עוד ילד.
    מאז ניסיתי להכנס שוב להריון אבל לפני שנה עברתי הפלה בגלל מות העובר ברחם ומאז כל העניינים הסתבכוועברתי עוד הפלה וכו..
    תמיד רציתי רק 2 ילדים כי פחדתי ולכן התחתנץי מאוחר(מבחירה) אבל עכשיו שאני מנסה להביא עוד 1 פתאום חוסר היכולת גורמת לי לרצות דווקא 3.
    אני חליתי אחרי הלידה והיה חשש שאחרי לידה נוספת שוב אחלה לכן חיכיתי עד שעשיתי את כל הברורים וחיזקתי את עצמי נפשית.

אני מתקשה ולא יודעת איך להתמודד עם הבחירות שלי אולי טעיתי שחיכיתי? אבל לא יכולתי אחרת .
    איך להתמודד עם מה שאני חווה? איך להביט על הדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון והפלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון והפלות - תגובה

אפרת בן שם
    18/11/2012

שלום אילנה.
    ראשית, צר לי על האבדנים שעברת ואני יכולה להבין שהיום את רואה את הדברים אחרת ומצטערת על החלטות שעשית בעבר. אני מאמינה בכל ליבי כי אדם בכל שלב, עושה את הטוב ביותר האפשרי לו. גם אם הטוב הזה, הוא ממש לא טוב, או שלילי עבורו, זה הטוב ביותר שיכול באותו הרגע, אחרת היה עושה משהו אחר. השאלה אם טעית שחיכית, מאוד טבעית והגיונית שתשאל , אך גם אם היא מטרידה, ומציקה, היא אינה רלווננטית. למעשה, הלכאה עצמית בוודאי מכניסה אותך ללופ של אשמה ושל חוסר שקט שבתורם בוודאי אינו מסייעים למצבך הנפשי.
    אם את מתקשה להתמודד עם מה שאת חווה, אני מציעה לך לפנות לטיפול במטרה לעבד את האובדנים שחווית ולמצוא כוחות קודם כל לגידול הילד שייש לך ולמשפחתך וכמובן להריון נוסף ובריא. לגבי שני ילדים או שלושה, אני מציעה לך להתמקד בהתחזקות שלך בהווה, לגייס את כוחותייך להריון הנוסף, ולאחר מכן לראות מה הלאה...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו