לא מצליחה להעביר רגשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להעביר רגשות
    חסוי
    16/11/2012

יש מישהו אחד שעד לא מזמן הייתי מאוהבת בו עד מעל הראש , ופתאום הוא התחיל ליזום שיחות ופגישות.. אחרי כל זה קרה בנינו משהו , לא נהיינו בייחד אבל היה משהו שאי אפשר להסביר . מאז הוא ניסה לפגוע ולשחק בי .. לא נתתי לו את העונג הזה אבל אני מודה שהייתי שבורה ממנו מבלי שהוא ידע .. מבלי שאף אחד בעצם ידע .. מולו אני הכי חזקה שיש והוא אפילו מתעצבן על היחס שאני נותנת לו , הוא אומר שאני מתייחסת אליו חרא , "שמה עליו זין". כמו שרציתי ..
    אני ממש לא רוצה אותו בחזרה . אחרי תקופה ארוכה מאוד כל ההתנהגות הזאת שלו גרמה לי לא לרצות אותו . אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליו . הוא כל הזמן בראש שלי ! אני רוצה כבר לעבור הלאה !!אני לא מצליחה לחשוב על בנים אחרים . אני מנסה ואיכשהו תמיד זה חוזר אליו ! למרות שאני לא רוצה אותו יש לי עדיין רגשות .. מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להעביר רגשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להעביר רגשות - תגובה

אפרת בן שם
    18/11/2012

כנראה שבמקרה שלך, הרגשות הם עוצמתיים כלפיו, גם החיוביים וגם השליליים. את עדיין בלב של הסערה שעדיין לא שכחה ועדיין לא פנוייה למערכות יחסים אחרות. יש איזשהו גל טבעי שעולה ויורד ולפעמים הוא לוקח יותר זמן, אם הרגשות מאוד עוצמתיים. בד"כ, בסוף הסערה שוכחת.
    אם תחושותייך אינם פוגעות בתפקודך או גורמות לך מחשבות קשות מידי, הייתי אומרת שאת מתארת מצב טבעי שאני מקווה שעם הזמן העצמות יירדו ואת תוכלי להתפנות למישהו אחר. אם את רואה שזה לא עובר ואפילו מתחזק, כדאי שתפני ל\טיפול.
    בלי קשר, אל תשארי לבד עם תחושותייך, מקווה שאת יכולה לשתף חברה או אפילו מישהו מבוגר שיעזור לך להוציא ולאוורר את הרגשות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

חסוי
    19/11/2012

הם כן עוצמתיים.. וזה לא משפיע על התפקוד שלי , פעם לפני שכל מה שקרה בנינו קרה ועוד הייתי שלמה עם מה שאני מרגישה אליו זה השפיע לי מאוד על התפקוד ... אבל עכשיו אני מנסה לשכוח אותו אז אחת הדרכים שלי היא להמשיך רגיל מבלי לתת לזה להשפיע עליי ליד אנשים או בלימודים.. אבל כשאני עם עצמי אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה ונמאס לי אני רוצה לצאת מזה כי זה לא עושה לי טוב..
    חוצמיזה אני לא בן אדם שמשתף את החברים שמסביבי וכן יש אנשים שיודעים מכל מה שקרה בנינו בגלל סיבות שונות ולא בגלל שהחלטתי לבוא ולספר להם.. אבל אף אחד לא יודע מה אני מרגישה כי אני פשוט לא מסוגלת שיראו את הרגשות שלי ושיבינו שלא באמת עברתי הלאה ... בחיים לא בכיתי לחברה על גבר , התפקיד שלי זה שיבכו לי
    תודה רבה רבה בכל זאת!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו