ערב טוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    היי..
    20/11/2012

הי,
    אני בחורה בת 22 ,משפחתי עמידה מאוד ,אני עתידה להתחיל בקרוב לימודי משפטים וכלכלה באוניברסיטה נחשבת,מדגמנת בזמני הפנוי ,ומתחזקת זוגיות מדהימה למעלה משנתיים.
    על פניו הכל נראה מושלם בחיים שלי,יש לי כל דבר שייחלתי מבחינה חומרית ומבחינת השאיפות שלי..רק שבתוך תוכי אני מרגישה נורא,כל דבר טיפשי גורם לי לבכות...
    אני נפגעת נורא מהר מכל דבר אם זה מביקורת של ההורים,מציפייה מוגזמת מצידהם הן מבחינת ההישגים הלימודיים ובעצם כל דבר שאני עושה.
    אני לא מצליחה להשחיל מילה בוויכוח מבלי להתחיל לבכות,נפגעת מהדברים הכי קטנים שיכולים להיות.(כמובן שרק עם המשפחה שלי ואנשים שחשובים לי...כלפי אחרים אני בחיים לא אחשוף רגשות ואבכה..)
    אני מתקשה להבין מדוע זה קורה לי...זה הפך להיות ממש מגוחך,אני לא מצליחה להתמודד עם זה..לא מבינה איך אני לא שולטת בזה.
    אשמח אם תוכלי לכתוב לי מה כדאי לי לעשות,תודה וערב טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב - תגובה

ענבל מילר היללי
    22/11/2012

שלום לך,
    אני מבינה מדברייך שאת מרגישה שיש פערים בתוכך שלא נותנים מנוח. מצד אחד, את כמעט נוגעת במשהו מושלם, יודעת שאת יפה וחכמה, בוודאי מקבלת על כך פידבק מהסביבה, אבל מזהה גם פגיעות וחולשה גדולים אצלך, שלא מסתדרים עם זה.
    החוויה הסובייקטיבית לא תמיד צמודה להישגים פורמליים של החיים. בשביל להרגיש יפה וחכמה באמת, צריך לקרות משהו בפנים, שיתכן שעדיין לא קרה לך. אולי בגלל שגדלת בבית ביקורתי, אולי בגלל שהרגשת את כובד הציפייה, אולי בגלל הפחד התמידי לאכזב ולא להצליח ״ לספק את הסחורה״ לכל כך הרבה אנשים שמסתכלים עלייך, מעריכים אותך ומתפעלים ממך. יש איזשהו כובד שנושאים אותו דווקא אלו שמרגישים שיש להם את כל הנתונים להצליח.
    אני חושבת שבהחלט יש מקום לעשות ברור מעמיק של התחושות שאת מתארת כאן. לבדוק מדוע הפגיעות הגדולה, ומדוע אינך יכולה להיות שקטה ושלמה עם עצמך. מבפנים. להיות יפה וחכמה, אבל גם להרגיש כך מבפנים, מבלי שתצטרכי לעבוד קשה כל כך כדי שזה לא יתקלקל לך. ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי, שיחזק אותך וילמד אותך לאהוב את עצמך יותר, עם פחות תלות בסביבה.

היי בטוב,
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו