מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב טובהיי..20/11/2012
הי,
אני בחורה בת 22 ,משפחתי עמידה מאוד ,אני עתידה להתחיל בקרוב לימודי משפטים וכלכלה באוניברסיטה נחשבת,מדגמנת בזמני הפנוי ,ומתחזקת זוגיות מדהימה למעלה משנתיים.
על פניו הכל נראה מושלם בחיים שלי,יש לי כל דבר שייחלתי מבחינה חומרית ומבחינת השאיפות שלי..רק שבתוך תוכי אני מרגישה נורא,כל דבר טיפשי גורם לי לבכות...
אני נפגעת נורא מהר מכל דבר אם זה מביקורת של ההורים,מציפייה מוגזמת מצידהם הן מבחינת ההישגים הלימודיים ובעצם כל דבר שאני עושה.
אני לא מצליחה להשחיל מילה בוויכוח מבלי להתחיל לבכות,נפגעת מהדברים הכי קטנים שיכולים להיות.(כמובן שרק עם המשפחה שלי ואנשים שחשובים לי...כלפי אחרים אני בחיים לא אחשוף רגשות ואבכה..)
אני מתקשה להבין מדוע זה קורה לי...זה הפך להיות ממש מגוחך,אני לא מצליחה להתמודד עם זה..לא מבינה איך אני לא שולטת בזה.
אשמח אם תוכלי לכתוב לי מה כדאי לי לעשות,תודה וערב טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב - תגובה
ענבל מילר היללי22/11/2012שלום לך,
אני מבינה מדברייך שאת מרגישה שיש פערים בתוכך שלא נותנים מנוח. מצד אחד, את כמעט נוגעת במשהו מושלם, יודעת שאת יפה וחכמה, בוודאי מקבלת על כך פידבק מהסביבה, אבל מזהה גם פגיעות וחולשה גדולים אצלך, שלא מסתדרים עם זה.
החוויה הסובייקטיבית לא תמיד צמודה להישגים פורמליים של החיים. בשביל להרגיש יפה וחכמה באמת, צריך לקרות משהו בפנים, שיתכן שעדיין לא קרה לך. אולי בגלל שגדלת בבית ביקורתי, אולי בגלל שהרגשת את כובד הציפייה, אולי בגלל הפחד התמידי לאכזב ולא להצליח ״ לספק את הסחורה״ לכל כך הרבה אנשים שמסתכלים עלייך, מעריכים אותך ומתפעלים ממך. יש איזשהו כובד שנושאים אותו דווקא אלו שמרגישים שיש להם את כל הנתונים להצליח.
אני חושבת שבהחלט יש מקום לעשות ברור מעמיק של התחושות שאת מתארת כאן. לבדוק מדוע הפגיעות הגדולה, ומדוע אינך יכולה להיות שקטה ושלמה עם עצמך. מבפנים. להיות יפה וחכמה, אבל גם להרגיש כך מבפנים, מבלי שתצטרכי לעבוד קשה כל כך כדי שזה לא יתקלקל לך. ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי, שיחזק אותך וילמד אותך לאהוב את עצמך יותר, עם פחות תלות בסביבה.
היי בטוב,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)