דיכאון מתמשך...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון מתמשך...
    א
    21/11/2012

אניודעת שאני מדרדרת מיום ליום מבחינה נפשית רגשית.
    אתמול בעלי (נשואה עם 3 ילדים) אמר שהוא לא יכול לעזור לי ושאני מקלקלת את הילדים.
    אני יודעת שזה נכון, אני רואה הכול שחור שנים לא עלו לי המחשבות האלה אבל לא בא לי לחיות , אני לא אלך והתאבד , מודעת למעשיי ואפילו מפחדת למות. אבל מרגישה שאני לא תורמת לאף אחד.
    אני לא אמא חכמה וחזקה שהילדים שלה יכולים להשען .
    אני לא עובדת כבר כמה שנים רק תקופות קצרות, נכנסתי למעגל שקשה לי לצאת ממנו מעגל של כעס עצמי וכמובן על בעלי (הוא טוען שהוא לא יכול להחזיר לי אהבה בגלל כול הירידות שלי עליו)
    אני לא רואה את עצמי מצליחה לעבוד , במה ואיזה תחום , אין לי מקצוע ולא ניסיון,
    תמיד עוד לפני שהתחתנתי תמיד היה לי נטייה ואני והולכת ומדרדרת גם במצב הפיסי. אני בחורה צעירה שעוד לא הגיעה ל 40.
    אני אלך לפסיכולוג אבל השאלה שלי כזאת וזאת אני שואלת בגלל שבעלי הציע: אולי אני אעבור לאמא שלי (למרות שאני מסתייגת כי אני לא אוהבת להיות שם)לתקופה בלי הילדים עד שהתחזק, התיישר אולי אמצא עבודה . האם זה רעיון טוב? נטישה לצורך חזרה מחודשת עם כוחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון מתמשך...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון מתמשך... - תגובה

ענבל מילר היללי
    22/11/2012

שלום לך,
    קודם כל, זה טוב שיש לך מספיק מודעות כדי להבין שמשהו לא טוב קורה לך, ושאת זקוקה לטיפול. אז לפני הכל אני מחזקת את החלטתך לפנות לטיפול פסיכולוגי, ומוטב כמה שיותר מוקדם. נשמע שיש מספיק מצוקה וסבל בחיים שלך, וכפי שציינת, את בחורה צעירה, ואין סיבה שחייך יראו כך.
    לצערי, מבלי להכיר את התמונה יותר לעומק, לא אוכל לתת יעוץ או הכוונה קונקרטית, בהקשר לשאלה שלך האם לעבור לגור אצל אמך. אני חושבת שיש מצבים חמורים דים שמצדיקים צעד דרסטי שכזה, אבל יש לו מחירים, שתשלמו את והילדים. אז מבלי להכיר את הסיפור, ברור שאי אפשר להמליץ על צעד שכזה.
    מציעה לך לדחות החלטות חשובות כאלו, לאחרי שתעשי צעדים ראשונים בתהליך טיפולי.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו