מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיזור מחשבתיסי21/11/2012
שלום האם יש דרך להשקיט מחשבות? לי המון מחשבות מפוזרות אני מאוד לא ממוקדת, זה מתבטא גם בפעולות שלי אין לי סדר עדיפויות נכון ואני קופצת בין דברים. הבעיה שהמחשבות מציקות,מטרידות כי זה חוסר ריכוז בדברים אם זה באמצע שיחה עם חברה או בזמן המשגל וכו'. ולפעמים אני חושבת קצת בלי הגיון אני חושבת שיש לי דמיון מפותח ולפעמים קצת מופרע :P מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיזור מחשבתי - תגובה
ענבל מילר היללי22/11/2012שלום לך,
קודם כל, חשוב להבין האם מה שאתה מתאר הוא תופעה שאתה מכיר וחוזרת על עצמה מילדות, או שמדובר במשהו חדש.
שנית, לחוסר ריכוז ופיזור מחשבות, כמו שכתבת, יכולים להיות המון סיבות. לפעמים חרדה, לפעמים סגנון קוגניטיבי מסוים, לפעמים הפרעת קשה וריכוז, ועוד דברים אחרים.
כדי להגיע לאבחנה, ולהתאים טיפול, צריך לפנות לגורם מקצועי שיוכל להעריך את מצבך.
תוכל לפנות לפסיכולוג, לנוירולוג, או לפסיכיאטר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעורי בית
סי22/11/2012כן אבל אני הייתי רוצה עבוד על זה לבד. זה מגיל העשרה. אולי חוויות והתמודדות איתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)