מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשש/26/11/2012
יש לי חשש עיקרי מכך שחיי הנישואין שיהיו לא יצליחו כמו חיי הנישואין של ההורים שלי, שבין היתר מה שהשפיע עליהם זו המחלה הנפשית שיש לאמא שלי ...אני פוחדת כל פעם שזה יעבור אליי ושזה ישפיע לי על החיים באופן כללי וחיי הנישואין
אני באה מחברה שמרנית ששם הכל זה בשידוכים...אני כל פעם דוחה ודוחה, ודואגת שבסופו של דבר אשאר לבד...
איך מתמודדים עם דבר כזה, אם אפשר בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש - תגובה
אפרת בן שם29/11/2012שלום לך..
החשש שלך מובן. גם עקב החשש שלך שהגנטיקה של אימך תעבור אלייך, וגם עקב העובדה שהיחסים בין הורייך הינם היחסים אליהם את מתייחסת ודרכם למדת על זוגיות. אולם, אני רוצה לומר לך שגנטיקה איננה גורל. עצם העובדה שאת חוששת מרמזת על מרחק ההתבוננות שייש לך מול אימך ומול היחסים של הורייך. את מתבוננת, מפרשת מסיקה מסקנות, יודעת מה אינך רוצה , אך מפחדת לחזור על טעויות ולהכשל. נראה לי שטרם הגעת למקום בו תוכלי להגיד לעצמך מה את כן רוצה מהיחסים הזוגיים שלך. איזה גבר את מחפשת, איך את רוצה להתנהל מול היחסים שאת תבני. כיום, הפחד משחזור מערכת היחסים הלקוייה מגביל אותך אפילו לנסות להיות בזוגיות. אני חושבת שאם תלכי לטיפול ותוכלי להגדיר לעצמך במה את נבדלת מאימך, ומתוך כך מה את מחפשת ביחסייך, תוכלי להיות הרבה יותר רגועה ומצויידת בכחוחות מחזקים ולהתחיל את הדרך הייחודית לך בחיפושייך אחר זוגיות מתאימה ובריאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)