מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהדורון28/11/2012
שלום לך לפני כ11 שנים קרה לי מקרה שבו מילאתי טופס לוטו שכנראה לא בדקתי באותה הגרלה קרה מצב שבו היה זוכה שלא הגיע לפדות את הפרס הראשון ועלה לי במחשבה שאולי זה אני הייתי והפסדתי את הפרס מאז ועד היום המחשבות לא מפסיקים לטרוד את מנוחתי שבזמן האחרון זה ממש בצורה חמורה יש לציין שגם היו תקופות של דיכאון רציתי לדעת האם לפי דעתך אני סובל מאיזושהי הפרעה נפשית מכיוון שאני פשוט לא מצליח להשתחרר מזה ואם כן מהו הטיפול המומלץ לזה אני רוצה להשתחרר מזה ופשוט לא מצליח אני בחור בן 29 שרוצה לבנות את חיי וזה פשוט תוקע אותי תודה על ההתייחסות דורון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ענת דינור30/11/2012שלום דורון
קשה לקבוע על פי כמה משפטים בפורום האם אתה סובל מהפרעה נפשית. על פניו אתה מתאר מחשבות טורדניות בעקבות ארוע שקרה מזמן ולכאורה כבר היה אמור להשכח. מחשבות טורדניות המלוות במצבי רוח הן תופעה נפשית מוכרת המצריכה טיפול, וקיים לה טיפול. אפשר לחיות עם המצב הזה גם ללא טיפול, זה כמובן תלוי בך ובהרגשה שלך.
בהצלחה
ענת דינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)