חרדה בעבודה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה בעבודה.
    חסום
    08/12/2012

שלום,
    אני דייל אוויר כבר 3 וחצי שנים בחברת התעופה הלאומית של ישראל וסטודנדט להנדסה.
    בחודש האחרון אני סובל הרבה מכאבי ראש במהלך הטיסה דבר שגורם לי להפסיק לתפקד כראוי. בהתייעצות עם רופא המשפחה נאמר לי שככל הנראה אני מפתח חרדת טיסה כלשהי משום שגם כדורים נגד כאבי ראש לא עוזרים לי . אני מאוד מחובר לעבודה הזאת ואוהב אותה השאלה שלי היא האם העבודה הזאת מתחילה להיות גדולה עליי ואני צריך להפסיק או שאם אני ימשיך עלול להיגרם לי נזק נפשי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בעבודה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה מדלגים עליי?

חסום
    10/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה בעבודה. - תגובה

ענבל מילר היללי
    10/12/2012

שלום לך,
    התיאור שלך והאבחנה שנתנה לך ע״י רופא המשפחה לא כל כך ברורים לי. כאב ראש, כשלעצמו, גם אם אין לו סיבה רפואית, אינו מספיק כדי לקבוע שיש לך חרדת טיסה. האם התחלת להרגיש פחד בטיסות? האם יש תופעות גופניות נוספות מלבד כאב ראש?
    נראה לי שצריך לנסות להבין קצת יותר לעומק מה מסמן כאב הראש הזה שלך. לא הייתי עושה שום החלטה כמו לעזוב את העבודה שלך לפני ברור שכזה. יכול להיות שזה משהו שניתן להתגבר עליו. יכול להיות שאכן יש משהו בעבודה שלך שמעורר בך איזשהו לחץ, שאינו מודע. אבל גם אם כן, זו רק סיבה לבדוק את זה ולנסות לשפר את המצב. נזק נפשי גדול יותר לא נראה לי שיכול להיגרם, אבל שוב, עליך להתייעץ. פנה לפסיכולוג בעניין. לפעמים פגישה או שתיים יכולות לתת כיוון, ומשם תוכל להחליט כיצד תרצה לגשת לפתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו