כאבי חזה וראש חולשה מינית כשל במערכ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כאבי חזה וראש חולשה מינית כשל במערכ
    אמיר
    09/12/2012

שלום למומחים
    אני בחור בן 29.3 , מורה במקצוע לפני שנה וחצי הכרתי בחורה לקשר רציני למטרת נישואין , בשבועיים הראשונים הייה הכי כיף בעולם אהבתי את הבחורה ונראה לי שהכל יפה , לאחר שיחה עם אותה בחורה למשך כשעה ודיבורים בעניין הקשר , אותה הלילה לא אשכח לעולם הכל הפך לשחור , כאבי ראש וחזה חולשה גופנית חולשה מינית , מה לא ? למרות הכל ניסיתי להתגבר על כל הקשיים האלה ללא הצלחה ולמרות הכל המשכתי את הקשר למרות שכל הזמן היה משהו דוחף אותי לעזוב אותה , לא וותרתי והתארסנו למשך 4 חודשים ההיתי מאוד עצבני ועומד לה על כל דובר שהיא עושה ותמיד צועק ועצבני , עד שבסופו של דבר עזבתי אותה .
    אחרי שעזבתי אותה הייתה הרגשה יותר טובה והמשכתי לנהל חיים רגילים עם כאבי חזה קלים וחולשה מינית פחות מההתחלה ונראה שאני יוצא מהמשבר , לפני שבועעים הכרתי בחורה ועוד הפעם חזרו אותם סימנים וכאבים ןמחשבות רעות , ובסוף וותרתי על הקשר הזה .
    אני המום לא יודע מה לעשות ולאן לפנות .האם זו מחלה ? או הפרעות ? או מה ?? אני לא יודע
    אני מבקש עזרתכם .
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי חזה וראש חולשה מינית כשל במערכ - תגובה

ענבל מילר היללי
    10/12/2012

שלום לך,
    אפשר לשמוע בדבריך את הקושי הקשור בגילוי שיש משהו אצלך שמונע ממך להתקדם כמו שהיית רוצה בקשר זוגי. הסימפטומים חוזרים ולכן אתה כיום מסוגל להכיר בכך שמשהו בפנים חוסם. אומנם זה קשה לך וכואב, אבל זה מה שצריך לקרות כדי שתוכל לראות שמשהו צריך להיעשות.
    לא הייתי נכנסת לאבחנות, בטח שלא בפורום כזה, אבל כן הייתי ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי. בטיפול תוכל להתחיל להבין מה קרה לך בקשר הקודם, ומה מסמנים לך הסימפטומים שתיארת. יש להניח שמדובר בחרדה, אבל צריך להעמיק ולברר למה היא קשורה. חרדה היא משהו שקורה אצל הרבה אנשים מתפקדים ומוצלחים, כך שכדאי פחות להיבהל, ופשוט לעשות מעשה- להתחיל תהליך שיסייע לך להתקדם לעבר זוגיות טובה, שתהיה עבורך מקום מרגיע, בטוח ושלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו