יחסי הורים וילדיהם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסי הורים וילדיהם
    רויטל
    10/12/2012

שלום לכולם,

אני באה ממשפחה שלא מפגינים אהבה,מילים או חיבוק אני בת 19
    ולעומתי חברות שלי אחרת ,כשאני רואה אך הן מדברות ,והיחס בינם לבין המשפחה הוא אחר משלי ,אפילו עם אחיי אין לי קשר כמו שצריך להיות.

אין לי אפילו את מספר הטלפון שלאחד מהם אצלי,לעומת אחותי ואחי שיכולים לדבר בטלפון
    אחד עם השני ,אני לא שונה לי לדבר ולהגיד מה נישמע ?וכו..

מקווה שהבנתם .פשוט רציתי לאמר ,תודה על ההקשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי הורים וילדיהם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים

למה לא עונים
    20/01/2013

למה לא עונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים - תגובה

אפרת בן שם
    22/01/2013

הי רויטל.
    מצטערת שלא ענינו, זה לא קשור אלייך למרות שגם כאן נראה שהרגשת שזכית להתעלמות.
    את אומרת תודה על ההקשבה ומספרת על מצב מנוכר בבית בו גדלת לעומת חברותייך שגדלו בבית חם ואוהב ונוגע. את נמצאת בראשית חייך הבוגרים, בשלב מסויים גם את תקימי משפחה לעצמך, משפחה שתוכלי לקבוע את אופייה ולשנות את גורלך. אני מציעה לך מכל הלב לחפש כעת טיפול עבורך, אם אין לך כסף או שאת חיילת אז דרך השרות הציבורי או צהל, בו תוכלי לעבד את התחושות שאת חווה כלפי משפחתך הראשונית, כדי שהקשרים הבאים שלך עם בני זוג ובהמשך בתוך המשפחה שלך יוכלו להיות מלאים יותר ומחוברים יותר ולא יסבלו מפצעי עברך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

י
    25/01/2013

חח כניראה שלא הבנתי נכון

לא מנוכר פשוט הם לא מביעים אהבה ככה זה ,יש הרבה אנשים כאלה,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו