מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חלומות ופחדיונתן14/12/2012
שלום רב אני בן 28 נשוי פלוס 2 ילדים מה שקורה לי הוא כזה:
פעם בשבועיים או לפעמיים בתכיפות קרובה יותר אני חולם שאני מאבד את אשתי שאני כל כך אוהב. אם זה חלום שבעצם אני נשוי לאשה אחרת ואשתי האמיתית עומדת בצד ואני פונה אליה שאני אוהב אותה והיא אשתי האמיתית ולא האשה הזרה שעומדת לצידי.זה חלום שחוזר על עצמו הרבה פעמים, או שיש חלום שונה במעט שבו אני נמצא שוב בסיטיואציה שבו אניח אומר למשפחתי שאני אוהב את את אשתי ואני אפילו מדגיש את שמה הפרטי ושם משפחתה מלפני הנישואין והיא צריכה להיות אשתי ההרגשה כל כך אמיתי שאני זוכר הכל לפרטי פרטים. ובכלל יש בי פחד שאם היא לא עונה לי לטלפון או כועסת עלי אז ישר מכונן בי פחד שהיא תעזוב אותי או שקרה לה משהו...האם יש הסבר לחלומות שאני חולם כבר הרבה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות ופחד - תגובה
ענת דינור16/12/2012שלום יונתן
פחד מאבדן של מישהו אהוב הוא דבר טבעי שמאפיין את כולנו. העובדה שאתה חולם חלומות חוזרים באותו נושא מעידה על כך שאתה עסוק מבפנים בפחד הזה. אתה כותב שזה קורה לך בתקופות, אולי אתה יודע מה מאפיין את התקופות האלה, והאם קיים טריגר להתגברות החרדה שלך. האם זה קשור לטיב היחסים שלך עם אשתך באותה תקופה, או אולי לחוויות שחווית בעבר עם אדם שהיה אהוב ויקר לך. בכל מקרה, ישנם אנשים שסובלים יותר מאחרים מחרדות מהסוג הזה וזקוקים לעזרה כדי להתמודד עמן - את זה רק אתה יכול לדעת.
כל טוב
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)