חלומות ופחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חלומות ופחד
    יונתן
    14/12/2012

שלום רב אני בן 28 נשוי פלוס 2 ילדים מה שקורה לי הוא כזה:
    פעם בשבועיים או לפעמיים בתכיפות קרובה יותר אני חולם שאני מאבד את אשתי שאני כל כך אוהב. אם זה חלום שבעצם אני נשוי לאשה אחרת ואשתי האמיתית עומדת בצד ואני פונה אליה שאני אוהב אותה והיא אשתי האמיתית ולא האשה הזרה שעומדת לצידי.זה חלום שחוזר על עצמו הרבה פעמים, או שיש חלום שונה במעט שבו אני נמצא שוב בסיטיואציה שבו אניח אומר למשפחתי שאני אוהב את את אשתי ואני אפילו מדגיש את שמה הפרטי ושם משפחתה מלפני הנישואין והיא צריכה להיות אשתי ההרגשה כל כך אמיתי שאני זוכר הכל לפרטי פרטים. ובכלל יש בי פחד שאם היא לא עונה לי לטלפון או כועסת עלי אז ישר מכונן בי פחד שהיא תעזוב אותי או שקרה לה משהו...האם יש הסבר לחלומות שאני חולם כבר הרבה זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות ופחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות ופחד - תגובה

ענת דינור
    16/12/2012

שלום יונתן
    פחד מאבדן של מישהו אהוב הוא דבר טבעי שמאפיין את כולנו. העובדה שאתה חולם חלומות חוזרים באותו נושא מעידה על כך שאתה עסוק מבפנים בפחד הזה. אתה כותב שזה קורה לך בתקופות, אולי אתה יודע מה מאפיין את התקופות האלה, והאם קיים טריגר להתגברות החרדה שלך. האם זה קשור לטיב היחסים שלך עם אשתך באותה תקופה, או אולי לחוויות שחווית בעבר עם אדם שהיה אהוב ויקר לך. בכל מקרה, ישנם אנשים שסובלים יותר מאחרים מחרדות מהסוג הזה וזקוקים לעזרה כדי להתמודד עמן - את זה רק אתה יכול לדעת.
    כל טוב
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו