פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה
    אורן
    20/12/2012

יצאתי עם מישהי תקופה של כמה שנים.

לפני כמה ימים היא הודיעה לי שהיא רוצה להיפרד ממני.
    מאותו רגע, הרגשתי כאילו עולמי קורס עליי.

למחרת התקשרתי אליה 3 פעמים והיא לא ענתה. שלחתי אסאמאס, היא הגיבה באסאמאס קר.
    יום לאחר מכן התקשרתי שוב ושוב לא ענתה, ולאחר מכן חזרה אליי..ניסיתי להסביר עצמי אך נתקלתי בחומה בצורה.
    ביום השלישי כבר הגעתי לקורס בו היא לומדת, ניסיתי לדבר איתה פנים אל מול פנים, אך היא עשתה פרצוף קר ואמרה כי היא ממהרת לשיעור, ביקשתי ממנה כמה דקות בשבילי אך היא סירבה וטענה כי אני אובססיבי. (באותו הרגע נגמרתי).

מאז הפסקתי להתקשר/לסמס וכו'...אבל אני כבר לא מתפקד, קשה לי להתרכז בעבודה, קשה לי עם המחשבות, בקושי אוכל, לפעמים מתחיל לבכות בלי כל סיבה, אני קם עם זה, הולך לישון עם זה, המחשבות תוקפות בלי הפסקה, חושב מה הייתי יכול לעשות אחרת, לפעמים מרגיש שקשה לי לנשום, לא אכפת לי כבר מכלום.
    מדבר עם חברים, ומרגיש מעודד לכמה רגעים בלבד, ואז שוב נתקף באותן רגשות.
    אני מצטער שאי פעם הכרתי אותה - היא ריסקה אותי לרסיסים, שברה לי את הלב כ"כ חזק עד שלא יכול לשאת זאת.
    איך מתמודדים עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזדהה

נעם
    21/12/2012

היי
    חשתי תחושות דומות עם האהבה הראשונה שלי,
    לוקח זמן לי לקח שנה ו4 ועדין לא התגברתי עליו, אהבות אמיתיות וגדולות אף פעם לא באמת נגמרות, אם היא לא מוכנה לדבר איתך לנסות לעבוד על הקשר או להסביר למה נגמר, תנסה להניח לה. תכאב אותה תחווה את זה, ובהמשך תנסה לחיות את חייך.
    וממקום של צמיחה אישית תכיר בחורה אחרת, ותראה שלמרות שאהבת אותה יש עוד אחרות שיכול להיות לך טוב איתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה - תגובה

אפרת בן שם
    22/12/2012

שלום לך...
    צר לי לקרוא על האובדן שלך. אני קוראת את התגובה האמפתית והמדוייקת של נועם וחשה שכמו שאמר..אין באמת מה לעשות מול אדם שלא מוכן לדבר איתך. אתה כנראה עושה את הטוב ביותר שאתה מסוגל לו, ואם זה כעת להשבר לרסיסים כי אין ברירה אחרת, אז זה מה שייקרה. רוצה לומר לך שאתה נשמע כאדם המסוגל לאהבה גדולה, ואני מאחלת לך שלאחר שתתאושש מהפרידה הנוכחית, תמצא אהבה שהינה הדדית ומקבילה ולא תאלץ לחוות כזה שיברון לב. מעבר לכך, אם זה עוזר, אתה נמצא בתוך התהליך, ממש ברגע הכי קשה, אתה עובר דרכו, לא מדחיק לא עובר לייד, ואני יודעת שזה לא מעודד ברגע הזה, אך בפרספקטיבה, אני מבטיחה לך שאתה תגדל מהעניין הזה, תהייה חכם יותר, תכיר יותר את עצמך. מה מתאים לך ומה לא. מה היה לא מדוייק בקשר בינכם ואיזה קשר אתה מחפש כעת . בכל מיקרה, אולי זה זמן ללכת לטיפול שייסייע לך לצלוח את התקופה הקשה הזאת, ומאוחר יותר גם יעזור לך להבין את הכשלון בקשר , מה שלא יכולת לעשות עם בת הזוג שעזבה ואיננה מוכנה לדבר איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו