נמשך לנשים קצת מבוגרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נמשך לנשים קצת מבוגרות
    אפי
    21/12/2012

היי.
    אני בן 18 ובערך מגיל 14 או 15 אני תמיד נמשך לנשים בנות 28-32 בערך בטווח גילאים האלה.
    אני נמשך לא רק מינית אלא גם מבחינה כזאת שאני רוצה ממש שתהיה לי חברה בת 30 בערך.
    נניח נערות בנות 16, 17 18 שהן פחות או יותר קרובות לגיל שלי, אני כן נמשך מינית אליהן אבל אני הרבה יותר רוצה שתהיה לי בת זוג בוגרת בשלה ומנוסה בת 30 פחות או יותר.
    אפילו פעם אחת נדלקתי/התאהבתי במישהי בת 30 נשואה עם ילד..
    ממה זה נובע?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמשך לנשים קצת מבוגרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמשך לנשים קצת מבוגרות - תגובה

אפרת בן שם
    22/12/2012

ממה זה נובע?
    אולי מתוך רצונך בחוויה עם אישה בשלה, שתדריך אותך, שתהייה גם קצת אישה, קצת אם, קצת חברה קצת מנחה בדרך? יכול לנבוע מהרבה דברים ונראה לי גם לא ככ חריג (" לו רק היית קצת פחות המורה שלי... לו רק היית קצת יותר חברה שלי" מכיר?). השאלה הינה האם זה מפריע לך? האם זה גורם לך למצוקה? האם זה מונע ממך ליצור קשרים עם בחורות? אם לא... לא נראה לי בעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות

אפי
    22/12/2012

קודם כל תודה על התשובה.
    דבר שני זה כנראה מהרצון להתנסות עם אישה בשלה..
    אני לא חושב שזה מונע ממני ליצור קשר עם בחורות צעירות בגילי, אבל עדיין, אני מעדיף הרבה יותר מערכת יחסים עם מישהי בת 30.
    זאת מין פנטזיה שאני רוצה לממש אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו