עדיין אותן רגשות ....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עדיין אותן רגשות ....
    אנונימית
    22/12/2012

היי .. לא מזמן רשמתי כאן על מישהו שאני לא מצליחה להעביר את הרגשות שלי אליו ... עדיין דבר לא השתנה ... אני חושבת עליו המון .. העניין הוא שכל הקשר שהיה בנינו זה יוזמה שלו , אני לא שלחתי הודעות ולא יזמתי פגישות .. וכרגע אנחנו בסוג של ריב מבחינתי , אני כרגיל לא שולחת הודעות ואם אני רואה אותו אני מתעלמת ... הוא מעצבן מזה מאוד ואין לי מושג מה אנחנו מבחינתו .. אני מראה לו אדישות ואני מראה לו כעס ... הוא מודע לזה שהוא פגע בי למרות שכל פעם שהוא מזכיר את זה אני אומרת לו שאני לא פגועה .. לא מסוגלת להודות בזה , לא בפניו ולא בפני אף בן אדם שיודע על מה שהיה בנינו ... וגם לי עם עצמי לקח זמן להודות בעובדה שאני פגועה ממנו ...אבל עם הזמן הבנתי שכל ההתנהגות שלי אליו היא בגלל שאני כועסת ... אני לא יודעת כלכך אם מה שאני מרגישה זה באמת רגשות או אובססיה .. וכן אני כל הזמן רק מחכה שהוא ישלח לי הודעה .. אני מצפה לראות אותו וברגע שזה קורה אני קשה איתו ... למרות שאני מתגעגעת אליו זה פשוט מה שיוצא לי , אני לא מסוגלת להתייחס אליו כמו שהייתי מתייחסת לפני שהוא פגע בי ..אני מבולבלת.. אני לא יודעת עם מי להתייעץ .. אני מתוודה פה בגלל שאף אחד פה לא יודע מי אני ובגלל זה קל לי לכתוב הכל ... אבל בפני אנשים שמכירים אותי ובמיוחד בפניו אני לא מסוגלת להודות שקשה לי ושנמאס לי להתמודד עם עם המצב לבד ... כמעט חצי שנה של התמודדות הספיקה לי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדיין אותן רגשות ....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין אותן רגשות .... - תגובה

אפרת בן שם
    22/12/2012

לא ברורה מהות יחסיכם מתוך הודעתך ומה בדיוק השאלה, אך נראה לי שהרגשות שלך אליו וגם שלו אלייך עדיין חיים ובועטים... היחסים מלאי אנרגיה וכח כאילו על "ווליום גבוה" ואף אחד מכם לא מנמיך אותם אלה אתם מזינים את העצמת בכל פעם מחדש. מהכרותי עם חוויות כאלו של יחסים, אין משהו שמישהו יגיד לך שיוכל לשנות את רגשותייך. רק תובנות או תהליך שלך מול עצמך לגבי התפקיד של אותו אדם בחייך, והצורך עליו עונים היחסים בינכם, יוכלו לעזור לך לשחרר את היחסים שאינם טובים לך.
    את כותבת כי קשה לך להתמודד עם המצב לבד ככ הרבה זמן, ואולי זאת חלק מהבעייה. למה את מתמודדת לבד? הרי הודעה בפורום באינטרנט אינה באמת התמודדות עם מישהו אמיתי. מה עם חברות? הורים? למה את ככ לבד.
    אולי זאת הזדמנות לבחון ע"י טיפול את הנושאים הללו, ולצמוח מהיחסים הללו לכיוון מודע יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חזרה

אנונימית
    24/12/2012

אני לא חושבת שהוא עדיין מרגיש אליי משהו .. אבל העניין הוא שכשאנחנו מתראים או מדברים שזה פעם בהמון זמן הוא מנסה למשוך תשומת לב ... ומתנהג בדרך שמרגיזה אותי ממש!ואז אני חושבת עליו הרבה אבל אני מרגישה שאני שונאת אותו , ואחרי כמה זמן כשאני מרגישה בחסרונו אני מתגעגעת .. ככה זה בכל פעם מחדש ..אני יודעת שאני חייבת לעבור הלאה אבל אני פשוט לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו ! ואני לא מסוגלת לשתף אנשים שקרובים אליי ... לא חסר לי את מי אבל אני פשוט לא מסוגלת להודות ברגשות ... מי שיודע על מה שהיה בנינו חושב שלקחתי את זה בקלות... לא נראלי שמי שיודע את זה מודע לזה שאני עדיין חושבת עליו ... מודע לכמה שהרגשות שלי כלפיו היו ועדיין חזקים... אני באמת לא יודעת מה לעשות עם עצמי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו